The Liebster Award by Syira Lokman

8:51:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Puhlisss...biarlah ini jadi yang terakhir...LA daripada Syira Lokman...hahahaha...
(Sebenarnya ada lagi satu...pengsan...penat lahaiii..hahahaha...)

SOALAN DARI SYIRA LOKMAN ^_^

Ceritakan serba ringkas tentang diri anda.
--Sally Samsaiman...seorang yang happy go lucky...dah banyak kali terluka...tapi masih cuba bangkit dari segenap segi...masih dalam proses memperbaiki diri sendiri...seorang pekerja yang sangat berdedikasi dalam membodek bos dia..hahaha...pelajar separuh masa di UiTM Shah Alam dalam jurusan Pentadbiran Perniagaan major dalam Pengajian Sumber Manusia..Perempuan yang mudah ketawa, mudah menangis, mudah tertarik, clumsy dan tak reti berfikir panjang...

Apakah tujuan anda berblog?
--Untuk menjadi khalifah..Hahahaha...Secara cliche mesti la sally nak berjaya...dan sally nak duit...I just love that things...and I just want my family to smile as much as they can.. :')

Apakah impian hidup anda?
--SERIUS : Sally nak sambung belajar sampai PhD...dan bukak sebuah kedai kopi dan pastri... :)
--KURANG SERIUS : Masuk meminang Jung Yong Hwa lepas dapat kumpul RM 6 Juta..

Blogger lelaki and perempuan yang anda suka.
-- +Eraz Fadli , +Mia Liana , +Farah Waheda Wahid , +Ainim Suju dan semua yang ada dalam 1414 orang followers yang follow blog sally.. 

Apa pendapat anda tentang blog Syira Lokman.
--Serius Sally cakap, Sally jarang ke blog Syira..bukan tak best...mungkin kerana kekangan masa kan..hehehe...bagi Sally, blog Syira agak bagus...sebab banyak sangat info dalam tu...hehehe...lagipun Syira suka buat GA...hadiah banyak..weee~

Apakah pekerjaan anda sekarang? *sekiranya masih belajar..nyatakan bidang dan dimana anda belajar.
--Admin & Account di sebuah syarikat pembinaan & seorang pelajar yang masih memburu segulung ijazah dalam jurusan Pentadbiran Perniagaan major dalam Pengajian Sumber Manusia di UiTM Shah Alam.

Apakah yang ditulis dalam blog anda?
--Makanan, Korea, CNBLUE, Ijazah, Kehidupan, Quotes.

Majlis hari jadi yang diimpikan. *huraikan keadaan,jenis hadiah yang diinginkan.
--Dah berapa tahun tak sambut...harijadi bila ek..? LOL...lupa! Sally nak berjalan di Europe dan minum kopi di Paris...nak kek yang besar berbentuk doraemon...Sally nak sebuah rumah..tak nak besar....tapi nak yg comel...

Saat anda "jatuh",apa yang anda lakukan?
--Bangun! get a life :)

Sekiranya orang yang anda sayang akan meninggalkan anda,apakah yang anda lakukan sepanjang hayat beliau?
--Habiskan masa semaksima mungkin supaya takkan ada kekesalan di belakang hari...

Apakah kejayaan paling indah yang telah anda kecapi?
--Masih belum ada sehingga ke hari ni...kalau tak, confirm bahagian impian tadi kosong...

You Might Also Like

10 comments:

  1. anda kekurangan sesuatu dalam majlis hari jadi anda.. Jung Yong Hwa.
    hahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape Jung Yong Hwa..? ish tak nak la dia :)

      Delete
  2. banyaknya liebster award yang sally kena tag.. hehe..
    semoga impian nak buka kedai kopi & pastri tu tercapai.. nanti boleh lepak2 kat sana.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. derita kan..? kalau tak jawab serba salah pulak..hahaha...
      InsyaAllah...blogger media pertama yang sally invite :)

      Delete
  3. wuwuwuwu banyakya yang tag kak sally!!! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedih dan derita jiwa ku ini..hahahaha :D

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih jugak sbb sudi tag sally! :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!