The Liebster Award by Siti Aisyah (Muslimah Purple)

1:16:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Dengan ini...saya berharap LA daripada Siti Aisyah merupakan LA terakhir la ye..hahaha...banyak assignment lagi nak kena buat oii...asyik jawab benda ni kang assignment lari kemana pulak...hahaha...
 
1. Kalau anda boleh terbang, adakah anda akan buat kerja tanpa gaji macam Superman?
--Kalau Sally boleh terbang, macam tipu sangat..hahaha...berat Sally weh..berat..hahaha...Definasi kat sini...Sally akan bantu selagi termampu...biar la kalau orang tak bg duit pun...be a volunteer is good...best feeling ever.. :)
 
2. Bila kali terakhir anda pergi jumpa dentist?
--Bulan lepas...cabut gigi geraham..sbb kena karang gigi (T-T)
 
3. Antara TIKUS dan KATAK, mana satu anda paling tak suka?
--Sally ni sepesen je dengan Doraemon..hahaha...
 
4. Adakah anda seorang KPOPPERs?
--Errr...tak! Hahahaha...or maybe Yes? Undefined!

5. Minat Running Man (Korean Reality Show) tak?
--Harusnya! tapi skrg tak mampu nak marathon macam dulu...sebab skrg tgh banyak assignment..kalau tertengok pun masa bukak Astro channel One HD...kalau tak...takde la tengok...hehehe...
 
6. Pernah tak anda travel overseas? Ke negara mana?
--Pernah sangat...Bandung, Bangkok, Singapore..Korea dalam mimpi :P

7. Anda ada adik? kalau ada, pernah piat telinga adik korang tak?
--Takde dan tak pernah la gamaknya :)
 
8. Apa mesej terakhir yang ada dalam inbox anda masa anda baca soalan saya ni? 
--Entah...tak perasan pulak...LOL...
 
9. Pernah tak anda kena rotan dengan cikgu?
--Tak pernah...kena denda asah pensel kawan satu kelas ada la...bak kata cikgu sbb seronok sgt main pengasah pensel kan..hahaha
 
10. Sekarang ni, anda tengah guna Mozilla atau Chrome atau lain-lain?
--Mozilla...sebab yang lain mcam probs sikit...
 
11. Kenapa anda sanggup jawab semua soalan mengarut saya ni.....??!
--Dah nama pun kena tag...kalau tak jawab macam kejam sangat pulak gamaknya..hahaha...
 
Kepada semua blogger yang baca...boleh jawab 11 soalan kat bawah ni...sape tak jawab jaga laaa....Pastikan semuanya ada 5!
  1. 5 Idola korang dalam kehidupan?
  2. 5 Sebab korang jadi blogger?
  3. 5 Definasi "CINTA" pada korang? (Not specific for human)
  4. Kalau diberi pilihan, korang boleh buat apa sahaja dalam sehari...Nyatakan 5 benda yang korang akan buat?
  5. 5 Lagu yang korang wajib dengar dalam sehari / favorite song ever?
  6. 5 Benda yang korang takkan tinggalkan kalau keluar?
  7. 5 orang yang ada dalam fikiran korang..sekarang?
  8. 5 Perkataan yang describe diri korang sendiri. (eg : Comel, Cantik, Baik)
  9. 5 benda yang korang paling menyesal pernah beli?
  10. 5 Negara / Negeri yang dah pernah korang lawati dalam hidup (selain Malaysia/dlm Malaysia)
  11. Describe Sally Samsaiman dalam 5 Perkataan (eg : Comel, Cantik, Baik)

You Might Also Like

11 comments:

  1. salllyyyyy karang gigi tu mcm mane? sakit tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Google Una! Google..hahaha...tak sakit tapi gigi buruk laa

      Delete
  2. salam hee sy pun kena tag..btw kita sama..guna mozilla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally biasa guna Mozilla kalau kat office...rumah ke guna chrome :)

      Delete
  3. Replies
    1. 5? takde laa...sebab dah ada yg buat 4...so, kak sally up sikit..hahaha

      Delete
  4. kahlahkahahhh..nasib baik dah jawab soklan dari no 1-10...kalau lah soklan yg no 11 letak kat no 1 sure xde yg jawab..mihmihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...bagus jugak...dia pun pandai fikir kan..hahaha

      Delete
  5. Kak Sally, kalau nak pegi Korea, jom pergi sama-sama, nak?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!