The Liebster Award by Normi Nieza

10:10:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Yeay! Sally kena tag lagi untuk jawab LA...urut dada je nampak ada orang tag...hahaha...sementara Sally tengok Kilauan Emas 4 sambil tunggu ahli group Sally email assignment...Sally curi masa untuk jawab kejap ek.... kali ni Sally di tag oleh Cik Nor sayang...hehehe...


1. Nama penuh korang & nama samaran kat blog
~~Siti Salyana Samsaiman (Sally Samsaiman)

2. Apa korang buat kalau korang bosan?
~~Buka telefon, tengok gambar...upload kat Instagram...bukak FB....kalau nak tambah bosan, bukak buku Employment Law..hahaha

3. Tempat yang nak sangat korang pergi tapi tercapai lagi.
~~ Korea, Maldives, Mekah

4. Apa yang membuatkan korang susah hati?
~~Duit takde dan ibu tak sihat...

5. Korang suka masak?masakan paling sedap korang pernah masak?
~~Nope...Sally suka baking lagi daripada masak...masakan yang paling sedap...kalau ibu kata bila Sally masak chinese food la..makanan melayu fail katanya...

6. Korang suka shopping kat pasar malam ke shopping kompleks?
~~Soalan...hahaha...ikut barang jugak...takkan nak cari seterika kat pasar malam...pastu takkan nak cari sate kat shopping complex..? Hahhahaha...

7. Makanan yang paling korang tak suka makan sejak dari kecik?
~~Terung, Petola, Peria

8. Tempat dating pertama korang?
~~Central Market..Motif sangat!

9. Hadiah paling best husband or boyfriend bagi?
~~Flying kiss masa kat konsert

10. Apa pendapat korang tentang blog cik nor?
~~Mmg santai gila...hehehe...mohon rajinkan diri transfer gambar daripada telefon masuk dalam blog..hahahaha

11. Sila komen dengan jujur tentang cik nor...:)
~~Cik Nor jenis yang happy go lucky..selalu je berkunjung kat blog Sally..kadang tu Sally pulak yang tak balas..hehehe...ampun Cik Nor! :)

You Might Also Like

19 comments:

  1. flying kiss kat knsert? Yonghwa ke kak? XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...ketara sangat kan..? tu jela viryual husband yang ada :P

      Delete
  2. Hehehe takpe takpe Sally rajin duk menjawap ..Meh la tag byk2 kat Sally ..

    ReplyDelete
  3. hamboiiii...dapat flying kiss mase boypring buat konsert hari tu ke sally..untung lerrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, Cik...mana tau ni..hahahaha...virtual husband sally mmg sweet sangat kan? :P

      Delete
  4. terbongkar rahsia..haha
    adarain.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde yang rahsia pun kat situ..hehehe :D

      Delete
  5. Slm kenal..

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. HAAHA . Flying Kiss pun boleh . Sweet :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Virtual hubby akak sweet sangat kan..?

      **even dia bg kat ramai perempuan -__-''

      Delete
  7. tq sally sudi jawab soalan cik nor..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jugak sebab tag sally cik Nor :)

      Delete
  8. Samalah kak Sally. Saya tak suka terung, petola dengan peria.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! kita boleh geng..gimme five sikit..hahaha :D

      Delete
  9. Replies
    1. laaa...ada benda ke akak nak tau lagi? :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!