The Liebster Award by Ieka Farhana

9:46:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments



Lepas ni kalau tag lagi...Sally surrender weh...hahahaha....Nasib baik la budak ni soalan dia KPOP...Sally layankan jugak la gamaknya lahaiii...

Dalam banyak bulan dalam kalendar, anda suka bulan apa? kenapa?
~Bulan apa..? Tak tau la...Sally tau kalender Islam je..hahaha...No la...bulan yang dalamnya ada tertulis "Selamat Hari Raya"...ada bonus wooo time ni..hahaha...

Anda ada perangai pelik tak?
~Bercakap dengan bantal tu kira habis pelik tak?

Adakah anda seorang hyperactive? Kalau ada kita geng..!
~Maaf, saya HyperAct..LOL..

Macam mana nak bagitahu parents kalau anda punya result kurang memuaskan?
~"Ibu, adik fail subject ni...sem depan kena repeat.."

Kalau takde handphone dalam dunia ini apa akan jadi?
~Tak jadi apa...jadi macam zaman batu balik la kot..hahaha...pakai tin susu..Hello Hello! :)

Macam mana anda boleh suka Kpop?
~Bila Yong Hwa datang dalam mimpi cakap..I love you...Puhhlisss la minat KPOP, baru la kita dapat bersama..gittew...hahahaha

Siapa artis Kpop pertama yang berjaya menawan hati anda?
~Rujuk jawapan atas.. :)

Kalau anda dapat tawaran dari pihak Korea Broadcast System [KBS] untuk menyertai "We Got Married" adakah anda akan menerima?
~As long as my virtual husband will be Yong Hwa, then YES! Kalau lain..reject! hahahaha... *Retiss sangat

Adakah anda peminat RM sertakan episode mana yang paling best?
~Yes, episod 7, 11, 17, 35, 36, 72, 73, 104, 127, 129, 186

Kalau anda jadi makeup artis Korea siapa anda yang nak makeup?
~Usha balik jawapan 6 & 7

Kalau anda bukan Kpoppers anda dikategorikan dalam pop mana?
~Soalan ni kalau kan...kalau dah jawab ye kat atas kira tak payah jawab la kan...? Kan??

Sudah-sudahlah melayan LA ni...tak larat dah teman nak memandangnya lahaii..hahahaha

You Might Also Like

16 comments:

  1. kebanyakan blogger perempuan yang tag kau sally,..npak kat situ blogger lelaki kurang minat dgn game nih..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...ramai je yg jwb..cuma yg tag aku xde lelaki..hahaha

      Delete
  2. We Got Married bukan MBC punya ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau x silap laaaa.. Tapi tu soalan dia..akak copy je...akak x minat WGM sgt...so, tak pasti..

      Delete
    2. Aigoo... Kantoi disitu ye ieka..hahaha

      Delete
  3. Tetap ada kena mengena dengan CNblue ;D hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa....tau takpe..cinta hati woo dorang berempat tu..hahaha

      Delete
  4. assalamualaikum . . hoho ramainya tag akak .. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam....hehehe...tau pun...penat akak nak jawab..hikhik

      Delete
  5. Replies
    1. Ape gurau-gurau...nyanyi lagu Korea sikit..hahaha

      Delete
  6. sis baru kena tag 4 dah tak larat ... adeh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni kalau kena tag lagi...surrender kak!

      Delete
  7. lya masuk ni dah 4 org tag baru buat 1 yang laib tak buat lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lya..hahaha...selamat la ye...jgn hutang byk sgt..kang jadi macam sally pulak :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!