The Liebster Award by Hajar Ashikin

12:11:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

 
The Liebster Award by Niesa LoveCrew
The Liebster Award by Ain Eddihar
The Liebster Award by Danee
The Liebster Award by Aimi Syafiqah

 Penat la weh menjawab...tapi sebab kawan-kawan dah tag...dilayankan jugak la kan..hehehe...mohon maaf kepada Hajar Ashikin sebab lambat baru sally dapat jawab LA daripada dia...hehehe...ampun!
 
1. Macam mana terdetik hati tu nak jadi seorang blogger?
--At first sally selalu tengok bintang kesayangan sally update blog, pastu Sally pun buat...jadi blogger yang serius masa tahun 2011..sebab time tu tgh praktikal..tak tau nak buat ape..hahaha...
 
2. Kawan atau family tau tak anda ni blogger?
--Harusnya la tau...kadang siap kena perli lagi..hahaha..tu belum masuk kawan-kawan yang mulut puaka..hahaha...
 
3. Pengalaman jadi blogger...manis atau pahit?
--Undefined! hahaha...tapi sebenarnya lebih manis la daripada pahit...kejadahnya menulis pun sedih kan? hahahaha....
 
4. Asal mane?
--Kalau ikut kata panjang, sembilan bulan dalam perut ibu...ikut mudah..KL yaww~
 
5. Artis lelaki/perempuan yang anda minat?
-- Cuba tanya blogger dalam blog Sally ni..hahaha....confirm dorang boleh jawab...eh, malas nak tanya ek? okay...okay..sally bgtau jela ek... Jung Yong Hwa, Taufik Batisah & Adam Levine!
 
6. Teringin untuk jadi sesiapa tak?
-- Soalan tak specific laa...hmm...Sally takde nak jadi sesape...sebab sally rasa dah cukup seronok, mudah dan bahagia dapat jadi diri sendiri...
 
7. Apa yang paling nak dalam hidup?
--Cliche nya mesti la nak berjaya kan? Tapi Sally nak duit...hahaha...dan nak senyuman keluarga :')
 
8. Anda ni student ke worker? keje mane..study mane?
--I'm both...keja kat Ampang, continue my degree in UiTM Shah Alam..
 
 9. Bila orang tau anda ni blogger..pernah kena kutuk tak?
--Kutuk tu tak tau la...tapi kalau kena perli tu..mmg dah makanan dah...selalu sangat :)
 
10. Pendapat anda mengenai lelaki/perempuan? (Vice Versa)
--Lelaki ni senang je nak faham...sebab dorang jenis yang straight forward...cakap benda direct...Sally lagi banyak kawan lelaki daripada perempuan...sebab Sally jenis outspoken..kalau tak suka Sally direct je...jadi ramai yang agak tak selesa dengan Sally..nisbah kawan Sally 1 Perempuan : 5 Lelaki

11. Pendapat anda mengenai blog saya =)
--Kalau Sally nak jujur...Sally rasa macam baru 2-3 kali je pergi blog Hajar...serius...Sally tak boleh nak recall apa-apa conversation yang kita ada..hehehe...overall blog Hajar okay sangat...warna pun lembut je...suka masuk..calm..nampak macam kat awanan pun ye jugak...hahaha

You Might Also Like

9 comments:

  1. budak2 opis yau akk ada blog rajin je tanya...kak, ari ni dah update blog belum...hheee..sibuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu tanya ke perli sebenarnya kak..? hahaha :D

      Delete
  2. biarkanlah mereka nak perli sally . klu x suka , tak yah baca blog kita kan ... lbh baik outspoken drp depan nampak baik , kat belakang kita tikam mati punya !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dorang takde la perli jahat ke ape kak...cuma macam nak ckp sally lebihkan blog drpd real life..hahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Agak la fae...adoyai..penat nak menaipnya..hahaha

      Delete
  4. bile kita jadi blogger opkos ade yg kutuk,ade yg perli...tapi best woooo bila ade org yg kutuk kite,tambah semangat kite nak berblog kan sally...terutamanya bila ramai kengkawan bagi hadiah..hahhhhh mesti yg kutuk kite tu jelous kan kite dapat banyak hadiah dri rakan2 blogger...baru mereka tahu untung nye jadi sorang blogger ne...mihmihmih.panjang pulok mukadimah...

    ReplyDelete
  5. Banyaknya jawab liebster award ;)

    ReplyDelete
  6. Saya segan kalau kawan-kawan tahu pasal kewujudan blog saya.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!