The Liebster Award by Aimi Syafiqah

11:26:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Liebster lagi sampai lebam...Next kena tag dengan Aimi Syafiqah...Si Mawar Khayalan...Adoi..menjawab soalan je la keja nya..hehehe...



1. Nama Manja
-Manja mana? takde kenal kawan yang nama Manja...ManjaLara dulu ada la sekali tengok..hahaha...
Sally, Adik, Nana :)

2. Favourite genre of book and contoh buku.
-I don't actually reading though...dulu yela...suka baca komik...sekarang more to English novel...not specific...

3. Mana best? Zaman bebudak, zaman sekolah, zaman uni or zaman kerja? *Tu pun kalau dah kerja.* Bagitahu sebab kenapa.
-Harusnyaa la zaman budak....dan zaman belajar...sebab bila kita dah kerja kita akan mula ada tanggungan dan tanggungjawab kepada syarikat...so, kalau masa belajar...hadap diri sendiri je..paling tak makan maggi 2 minggu sebab duit takde -___-''

4. What are your interest or passion.
-I love traveling and foods...like to taste different kind of foods...

5. Vanilla of chocolate? | Coffee or Tea? | Novel or Poetry | Online or TV
- Vanilla | Coffee | Novel | Online

6. Moment terindah dalam hidup.
- Untuk past few days, bila sally dapat jumpa cinta hari sally buat kali kedua laaa...serius...dia ada satu perasaan yang macam bila tengok dorang...tak boleh nak express...RINDU mungkin?

7. Your favourite quotes (mutiara kata).
- Baca kat header tu..hahaha...malas nak taip... :P

8. Application yang paling kerap korang gunakan dekat smartphone/tablet/laptop.
- Phone : Instagram, Whatsapp, Facebook, Candy Crush, Yahoo
- Laptop : Google, Photoscape, Yahoo, I-Class UiTM

9. Apa benda yang korang cherish daripada korang kecik sampai lah ke besau? 
- Doraemon and songs!

10. What do you think of my blog?
- KPOP sangat weh! hahahaha...okay, pantas loading...cantik, kemas...dah tuan blog pun tukang edit blog pulak kan...hehehe....

You Might Also Like

10 comments:

  1. sib baik akak dapat 1 jerk...hehehe... eh ada la...lagi satu....x ingat plak sapa yang bagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kira nasib sally tak baik la ni kena tag sampai 6..hahaha

      Delete
  2. Haha. Thanks jawab sally ^^

    P/s: Sally jawab soalan Liebster Award Part 1 Aimi, Aimi tag Sally dekat Liebster Award Part 2. But it's okay :) Have a nice day, Yonghwa's ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...sally malas nak taip balik soalan...so, sally tgk sesape yang dah pernah jawab...tak perasan plak soalan dia lain..hahaha....

      Sorry! ^_^

      Delete
  3. kan best kalo ada citer baru doraemon huhu

    ReplyDelete
  4. ehhhehhh....apps potoscape ade kat hp?nak cube..nak cube...baru cik tahu ne...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!