Telekung Emerald Green.

2:59:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Sally kan...daripada kecik mmg suka gila warna biru...sampai la kehari ni...kalau electric blue tu kan...jangan cakap la...Kalau dulu setiap kali raya sure baju warna biru...hahaha...Sampai kena marah dengan ibu sebab suka sangat warna biru...pastu wardrobe penuh baju warna biru je..takde warna lain..hahahaha...Nasib baik la mama Sally tak suka warna Emerald Green..kalau tak Family Wedding Theme dah warna tu dah...


Hoyeah! Muka Sally lagi..hahahaha....Jangan terkejut bila Sally beli telekung warna Emerald Green instead of Electric Blue! hahaha...mmg pelik..tapi entah la...macam jatuh cinta pulak dengan warna ni...mungkin sebab dia tak striking kot...tu yang Sally jadi suka agaknya..hehehe...

Telekung ni Sally beli masa ke Vietnam February lepas....baru je nak upload weh..hehehe...

Korang suka warna apa? Kongsi la!

^____^

You Might Also Like

14 comments:

  1. Minat kat Kt CNBlue ada kaitan x dgn warna biru?hehehe
    Niesa sgt obsessed dgn wana merah jambu! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu kebetulan je..hahaha..xde kaitan CNBLUE dgn minat warna biru..hahaha

      Delete
  2. warna Emerald Green cantiklaaa..tapi warna pink lagi cuuun..hihi warna pink sentiasa dihatiku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...sally suka gak pink..tapi xde la obses mcm biru..heee~

      Delete
  3. warne baju kawin kite hehehehehe

    ReplyDelete
  4. Saya pun gilakan warna biru . Kalau boleh semua benda nak warna biru >_<

    ReplyDelete
  5. cantiklah sally, sekali sekala pakai warna lain, kan cantik tu..

    ReplyDelete
  6. Comel jer ngan telekung tu ..Lya suka Lya suka jugak sebab hijau hehehe ..
    Hijau Zamrud suka suka suka sgtt Sally ..

    ReplyDelete
  7. Samalah. Saya obses dengan warna biru sangat-sangat.

    ReplyDelete
  8. owh..dan kebetulan minat CN blue..hehehe..

    husna suka oren!!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!