Tuesday, May 27, 2014

Tak semua sama, Tak semua tahu.


Entah kenapa...semalam hari yang memberatkan dada...macam-macam rasa yang ada...nak ekspresi mcm mana pun tak tau la..kalau org tanya kenapa, nak mula kat mana pun tak tau...umpama mcm takde apa yang berlaku tapi dada sebak, sarat...tapi takpela...semua org kadang jadi benda yang sama...takde bezanya pun...

Senyum seorang manusia tu tak selalunya menandakan dia gembira, tapi senyum tu jugak salah satu cara nak kuatkan hati dan sembunyikan rasa yg bersarang...

Be sensible.

13 comments:

  1. :) hv a good day sally.. salam israk mikraj

    ReplyDelete
  2. i am sensible enough kan for you? or you want me to be more sensible? apa pun take care...

    ReplyDelete
  3. betul tu sally..senyum boleh gembirakan hati org, walau hati sendiri gundah gelana

    ReplyDelete
  4. hm, smile even though you hurt....

    ReplyDelete
  5. setiap org akan melalui masa2 seperti itu . kena redah jer la ... kuatkan semangat tu yer .

    ReplyDelete
  6. kdg2 senyum tu cuma nak sembunyikan segala kegusaran..hope everything will be ok:)

    ReplyDelete
  7. jangan lupe senyum ye.. senyum je. :)

    ReplyDelete
  8. Allah ja tau apa dlm hati kita.... kadang2 kita sendiri pun tatau apa dlm hati kita kan

    ReplyDelete
  9. betol tu sally.. orang yg sentiasa happy dalaman nya bukan nya betol2 happy.. kadang2 akak pon mcm tu jugak.. happy di luar tapi dalam hati hanya Allah saja yang tahu

    ReplyDelete
  10. betul tu sally, tak semua senyuman itu senada...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. senyum tandanya kita kuat!! tabah kak sally..;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!