Starbucks Buddies!

2:58:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments

eh, lupa...sebenarnya lepas majlis akad nikah Eja, Sally nak kena jumpa dengan Qim untuk shoot video mandarin..haihhh...berkejar kesana sini...tapi sebabkan Qim agak lewat, so, Sally, Nash, Itah dengan Ajiel lepas majlis akad tu bergerak la ke Ampang Point sebab Sally janji nak jumpa dengan Qim kat sana...kiranya dorang tolong hantar sementara nak tunggu ada kenduri cukur jambul anak buah Eja pukul 3pm...

Sampai Ampang Point je blur, apa benda nak buat kat sini..hahahaha...so, end up la ke...Starbucks gittew~


Semuanya Sally kenal since darjah satu lagi...tahun 1997 sampai la sekarang...Ya Allah...rindu sangat! kadang-kadang tu ada jugak lepak...tapi biasa la...kalau kat sekolah dulu..setiap hari jumpa...bila masing-masing dah kerja dah sambung belajar...sebulan sekali pun susah kot!



Seoronok gila bila sekali sekala dapat lepak, duduk dan berbual..tanya itu tanya ini...Nash dah jadi QS, Ajiel sekarang kerja kat Petronas dan Itah, InsyaAllah akan jadi cikgu kaunseling lepas tamat pengajian kat UIA...semuanya berjaya...alhamdulillah.....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Credit : SGFC
Bila cerita pasal Starbucks, teringat hadiah yang ditempah khas oleh SGFC masa konsert CNBLUE kat Singapore...tumbler daripada Starbucks utk cinta hati kami, CNBLUE...kenapa la dorang buat untuk dorang je..hahahaha...kan bagus kalau buat utk jual sekali..hahahaha....

You Might Also Like

29 comments:

  1. Rindu nak Stabak Stabak dengan madu. T___T.

    ReplyDelete
  2. perghhh. tumbler tu syok gilaaaa...

    ReplyDelete
  3. oittt oitt apa ni dok tayang2 starbucks ni...u know i is meroyan kalau nampak starbucks???

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, mana ada tayang...sape suruh baca..? hahaha :D

      Delete
  4. nampak starbucks mst ingat sally.. hehe..

    ReplyDelete
  5. anak buat ker anak buah???kak MV ni tak pernah masuk starbuck..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak buah kak MV oiii...hahahaha..typo tu...

      Delete
  6. minat korea rupanya cik sally kita ni muehehehe

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. banyak - banyak benda...yg cnblue je ke nampaknya?

      Delete
  8. tak pernah jejak pun starbucks ni apatah lagi minum minum hee..maybe i'm not a caffeine lover..ngee tapi nama frappucino mcm sedap je hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're not necessarily kena caffeine addicted baru boleh join Starbucks...huhu

      Delete
  9. Replies
    1. tapi xleh kalahkan mama punya ice bended! :)

      Delete
  10. Huyoooooo, tumblr untuk CNBLUE :O

    ReplyDelete
  11. tetiba rasa macam nak singgah starbucks pulak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. kalau buat jual konfem kak sally org prtama yg beli..hehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!