Senarai Blogger Mai tinggal LINK blog!

12:39:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Isnin lepas Sally ada buat entry Mai tinggal LINK blog!...so, hari ni Sally nak senaraikan blog mana yang dah baik hati tinggalkan link...kalau korang nak blogwalking sekali pun okay jugak..hehehe..tambah-tambah kawan....Nanti kalau Sally dah ada kelapangan Sally akan jejak korang ye...

Yang ni bukan segmen ke GA ye...ni cuma list yang Sally nak guna untuk blogwalking...okay?

  1. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/
  2. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
  3. http://youismysoul.blogspot.com/
  4. http://madihahdaisy.blogspot.com/
  5. http://sinuhadentist.blogspot.com/
  6. http://sallyyatiey.blogspot.com/
  7. http://misshunymadu.blogspot.com/
  8. http://www.kisahsidairy.com/
  9. http://www.mialiana.com/
  10. http://ohthrillers.blogspot.com/
  11. http://themisselle.blogspot.com/
  12. http://ctamanaqim.blogspot.com/
  13. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
  14. http://veesandy.blogspot.com/
  15. http://aisyasakura.blogspot.com/
  16. http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/
  17. http://sejarahcintamastura.blogspot.com/
  18. http://ainimrashihah.blogspot.com/
  19. http://syiralokman.blogspot.com/
  20. http://husnazahidi.blogspot.com/
  21. http://zenithiman.blogspot.com/
  22. http://nadiaradzif.blogspot.com/
  23. http://mamamursyid.blogspot.com/
  24. http://newhusnayusof.blogspot.com/
  25. http://www.bubblynotes.com/
  26. http://ijamawar.blogspot.com/
  27. http://norminieza.blogspot.com/
  28. http://nanakimie.blogspot.com/
  29. http://ilovekinderbueno.blogspot.com/
  30. http://theonlygirl98.blogspot.com/
  31. http://memetlenggeng.blogspot.com/
Kesemuanya ada 31 orang blogger yang sudi tinggalkan link..hehehe...so, nantikan kedatangan ku wahai tuan rumah ye...nak datang raya..heee~ Kalau korang nak jalan-jalan pun okay jugak..mana tau ada blog yang tak pernah jenguk ke atau yang dah lama tak tinggal jejak ke kan....

Happy Blogwalking! :)

You Might Also Like

15 comments:

  1. wah kbtulan nk cri link untuk di blogwalking ^^..
    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Jemput datang ye.. Jangan lupa bawak buah tangan..ekekeke

    ReplyDelete
  3. udah terlepas... tetapi bagus juga ada senarai ni, lapang nanti boleh blogwalking sama-sama ehhh :D

    ReplyDelete
  4. tengah busan.. so nak BW laaa.. jemput terjah sini.. baru update Review Filem Awak Nak Kahwin Dengan Saya?
    http://sinarcintaku.blogspot.com/2014/05/pratonton-filem-awak-nak-kahwin-dengan.html

    ReplyDelete
  5. mari lah blogwalking ke sini :D

    http://coretcoretmierazamri.blogspot.com/

    jemput singgah

    ReplyDelete
  6. as salam. sy terlambat. boleh ke tinggalkan link lagi? huhuhuhu
    www.zukidin.com

    thanks

    ReplyDelete
  7. Jemput datanng jemput singgah ...
    Umah Kak Lya lorong 13 tu hehehee KLIK jer 13 tu ya ..
    Yang nak bertandang jom la bertandang kita rapatkan ukhuwah sesama kita ..

    ReplyDelete
  8. salam..jemput ye..
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. haa,no.28...hihi,jemput singgah ye...=)

    ReplyDelete
  10. Jemput-jemput ke blog saya . HIHI :)

    17. http://sejarahcintamastura.blogspot.com/ <3

    ReplyDelete
  11. Lya tak sempat jin bz yg amat last week

    ReplyDelete
  12. Tetibaaa ada nama...ni mesti Sally yang curik masukkan dekat sini nih..hihiihi

    ReplyDelete
  13. Meh ler jenjalan...
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. baru hendak berblog ... boleh uncle tinggalkan link disini?
    LINK : http://hyreedperfume.blogspot.com/
    Terima kasih :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!