Merepek.

2:15:00 PM Sally Samsaiman 36 Comments

Dari pagi...bukak new post tu...sampai ke sudah la tak tau nak tulis ape...rasanya total lost kot kepala ni..hahahaha...godek-godek gambar...pun takde benda nak cerita kat korang...macam mana la blogger lain boleh banyak gila idea dorang sehari ek..? Dorang ni minum susu iklan Wardina tu ke...yang sampai semua otak mereka berhubung...tu yang banyak idea..?

Dah menginjak ke selasa dah...Sally masih lagi busy minggu ni...sebab banyak assignment yang lecturer bagi..then ada few test pulak minggu ni...adoi...lecturer sangat kejam kan...bagi la satu-satu...ni sekaligus dia bagi..huhuhu...sedinya hati kita...

-____-''


You Might Also Like

36 comments:

  1. Hahahaha best of luck dengan assignments ! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luck je..? meh la tolong apa yg patut! hahaha

      Delete
  2. akhir nye ade gak story nk up date kn sally...hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la Acu...nama pun jadi la entry merepek :P

      Delete
  3. assalamualaikum sally...semoga dipermudahkan semuanya...;)

    ReplyDelete
  4. wah !!! bestnya cerita boring & merepek sally #gengprinter hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh!! kuang ajaqq nya komen dia...hahaha #PrinterKurangAjaqq

      Delete
    2. hahahaa ! #kitegengphotostate ni baru best nak koment bnyak kali. haha

      Delete
    3. ada jugak yang kena penampak kokodai ni kang...haaa~ #MukaMarahHatiCute

      Delete
    4. hahaha #tamprankokodai masih berbisa tu. #mukabellasentiasacute #babaikaksally hhaha

      Delete
    5. Harusss laa...ouh..kak sini berani balas...kat group lari ek... #MohonKembaliKePangkalJalan

      Delete
    6. kak ? hahaha #typolagi haha. #unapunyasaka #kembalikejalanyanglurustadi

      Delete
    7. kuang ajaqq! kuang ajaqq! kuang ajaqq! #HantarSantau

      Delete
    8. OK #TANGKALRAMMRAMA !! hahaa

      Delete
    9. #TangkalRamaRama utk #MaduMaduSengal je..yang lain jgn sibuk! :P

      Delete
  5. bc jadual sally pn dh pning nie..
    hehe..
    mmg full tu kepala otak minggu nie..
    hehe.
    gud luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe...penat woo~ tapi nak buat macam mana kan..terpaksa laaa

      Delete
  6. merapu2 pun jadi entri gak kan sally :D

    ReplyDelete
  7. akak tak minum susu ANMUM tapi hubby sally minum susu ANMUM...mungkin ambik berkat dari situ kot...muahahahaha... bedal ajer sally apa pun janji post dan seronok orang membaca... jangan entri syok sendiri dah ler...hew hew hew... ooopsss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh...sbb tu sally punya saraf sedang berhubung...hahahaha :P

      Delete
  8. hahahaha even merapu Ieka tetap nak baca sambil komen :)

    ReplyDelete
  9. silalah buat assignment rerajin...

    ReplyDelete
  10. hahaha..kak farah pon minum susu yg dlm iklan wardina tu jugak kot..:p

    tak suka taw kalau lecturer style x kesian lgsung..bg test gedebuk banyak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Farah? dia tak minum...anak dia je yang minum..hahaha...

      tau xpe -___-''

      Delete
  11. apa lg nak cerita dalm blog..
    selain merepek..haha..ha..
    tgah fikir gak ni nak merepek apa lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah takde benda nak cerita..hahaha...ada kisah yang takde je :P

      Delete
  12. Akak tolong eh....tlg tgok je...ok x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errr...takkan nak tolong tgk je kak? Pffft~

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!