Saturday, May 24, 2014

Love Light.

OMG!!!
Hahahaha....
(Sally mohon tutup mulut!)


Macam mana la tak jatuh cinta kat mamat ni...wehhh...super handsome! LOL...eh, persetankan BB Cream yang tebal dan muka sure operate tu...tapi dia mmg sangat la super duper handsome! kan? Takpe! biar sally yang jawab...terus jadi wallpaper handphone yang baru...hahahaha.....

tapi....

Cinta Sally tak seindah tahap meroyan Sally...senyum..? kadang-kadang Sally sendiri tak tau whether semua tu senyuman yang ikhlas atau tidak...Orang kata...manusia ni pandai menipu..termasuk la hati dan perasaan dia...entah kenapa...lately je jadi balik...rasa sakit...sakit yang dah lama tak rasa...It's gonna be 6 years this year...Quite sometime....quite difficult....


Okay, malas nak layan perasaan....

6 comments:

  1. Jambu habesss ! Keep smiling bebeh. ^^

    ReplyDelete
  2. Teringat cerita Heartstring lakonan si Yong Hwa..=D

    ReplyDelete
  3. jgn layan perasaan sedih yg lama2..mmg sakit..chill!! :)

    ReplyDelete
  4. slalu sgt dgr sis Sally dok crite pasal mamat tu..sampai fifi pun dah mla nak jatuh cinta ni :D

    ReplyDelete
  5. pergh mmg gila encem
    kak sally senyum senyum :D
    takperlu kata apa apa~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!