Instagram 6.

10:16:00 AM Sally Samsaiman 30 Comments

Apa yang Insta 6 nya kan..? hehehe....pagi ni bukak instagram Sally...baru perasan Sally dah upload 756 posts, dah ada 356 followers dan 446 orang sally follow...hehehe...

Yang belakang dia semuanya 6..hahaha...kan best kalau sally follow 456 orang kan..? baru boleh buat entry Instagram 56...aiseh! tinggi angan-angan weh....Hahahaha...Sally scroll daripada awal-awal sally ada instagram...baru perasan yang 60% gambar Yonghwa dan CNBLUE..hahahaha...dah macam official account dorang pulak...

Yang lain gambar makanan dan makanan dan Sally tgh makan..LOL..hahaha...takde motif sungguh...kalau tak makanan, akan ada quotes...at the end...sama je apa yang ada kat blog dengan kat instagram...bezanya ayat panjang dan pendek...


Sally dah follow korang ke? Kalau belum meh tinggal link meh...

You Might Also Like

30 comments:

  1. semua enam je yg kat belakang :p tulah, kalau kak sally follow 456 baru lawa sket, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...xtau nak follow sape dah...yg follow kak sally semua dah kena follow balik...

      Delete
  2. Berani ke sally tak follow ai , ai kan madu u. Hahahahaha

    ReplyDelete
  3. cantik nombor...follow kita gak kak.. heee @fatihahfazlin333
    hehehe

    ReplyDelete
  4. alaaaa. i dun hv insta acc =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa...takpela...it's not important though :D

      Delete
  5. uiks! unik, haha lawa nombor, kalau follow 456 lagi cun. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la masalahnya...tak tau nak follow sape dah :D

      Delete
  6. Akak nama ja ada instagram... tak jarang2 nk bukak..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..sally wajib bukak kak insta setiap hari :P

      Delete
  7. hahah...akak takdo instagram Sally..hhuu

    ReplyDelete
  8. Banyaknya gambar instagram kak Sally :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. err...agak la kan..hehehe...Farah punya pun banyak cantik... :D

      Delete
  9. Rajin tul upload kt instagram..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi senang dr nak update status kat fb kak..hehehe

      Delete
  10. Replies
    1. Baguih..baguih...jumpa kat insta la ye..

      Delete
  11. Replies
    1. Kan? Tu yg terus screenshot tu..hahaha

      Delete
  12. Cantiknya nombor..eh sally dh follow akak ke?

    ReplyDelete
  13. hihihi qila malu ah nak post dekat sana T_T

    ReplyDelete
  14. kalau tengok IG sally konfius, ni IG sape ni? heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akak kompius...sally pun sama kak..hahahaha :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!