I need your opinion~

2:47:00 PM Sally Samsaiman 42 Comments

Lepas IME Productions released date untuk konsert 2014 CNBLUE Can't Stop Live in Malaysia beberapa hari lepas, ada few kawan Sally yang suggest blog Sally kepada IME Productions sebagai blogger media untuk cover konsert di Malaysia nanti....sebab Sally dah 2 kali review konsert dorang dekat Malaysia dan jugak Singapore...tapi masalahnya Sally sendiri kena berhubung dengan IME Productions...segan weh...Sally sendiri yang nak mula cerita...tapi macam best jugak kalau dapat opportunity macam ni kan....

Macam nak, macam segan, macam takut...yela...selalunya Sally review daripada segi yang Sally nampak...mata Sally dah la 99% dekat Yonghwa...1% je dekat Min Hyuk, Jung Shin dengan Jong Hyun...sangat tak balance kan...LOL...Kang review jadi berat sebelah pulak....

So, should I go for this or not...?

You Might Also Like

42 comments:

  1. peluang dtg sekali je sally.. this is your passion.. go for it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...serius ni ye? adoi...macam tak yakin jela Ain :(

      Delete
  2. ape salahnyer, just do it!,, best tuuuuuu..

    ReplyDelete
  3. salam. tak salah mencuba..i vote "YES..u should go" :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam Itah...hehehe...entah la...risau...

      Delete
  4. wahhh... peluang ni... grab it my dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la kak mia...rasa macam tak yakin sangat... :(

      Delete
  5. Yes you are!! Kalau tak cuba, mana nak ada peluang, kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Zila...sally tak yakin dengan diri sendiri...

      Delete
  6. assalamualaikum kak . . haha yonghwa tak tinggal . . :p
    kalau rasa 50 50 . . buat je istikharah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...dah nama pun review pasal dorang....harusssnya la ada Yong Hwa :)

      Delete
  7. hehehe....sikitnye percen utk y lain2...buat ape yang sally suke....n yakinkn diri..chaiyok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tu yg jadi masalah tu..hahahaha....doakan sally ye!

      Delete
  8. cubalahhh :D apa salahnya. heee

    ReplyDelete
  9. go go go.. tak dak manusia di dunia ini yang lebih sesuai.. hnya sally ja ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi ayat kak! hahahaha...InsyaAllah...Sally cuba :)

      Delete
  10. cuba...kite takkan tahu tanpa mencuba...so cube lah sally..peluang datang hanya sekali tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius ke ni Cik..? Sally tak yakin laaa...

      Delete
  11. terlepas yang ini, penyesalan tiada berguna.. hihi, baik grab!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...kalau ikut hati mmg, tapi takut tak mampu je mama

      Delete
  12. peluang baik ni kak, try jelah ^^

    ReplyDelete
  13. go go kak sally. try je dlu. nnti mnyesal tak sudah
    uhhh bestnya klau confirm jd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..InsyaAllah ninaa... Kak sally belum buat keputusan

      Delete
  14. Kalau jadi media, dapat seat yang macam best, kak Sally! Lepas tu, dapat bawa kamera. Hahahaha. Jealous je saya masa saya tengok kawan saya pergi concert LUNAFLY sebagai media. Dahlah duduk depan sekali. Free lagi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...tu mmg dah semestinya la kan...nnt la kak sally fikir dulu..huhu

      Delete
  15. go sally go..ini peluang keemasan ni

    ReplyDelete
  16. tak tau nak cakap ape...hehehe, my opinion...jgn lepaskn peluang tu!!

    ReplyDelete
  17. Just go ahead sally..x cuba x tau kan...

    ReplyDelete
  18. jgn nak ngade tak yakin.
    u hv to go for it kak sally. no matter whut.
    hihi.
    gogogo!!1
    fighting!
    gambatey! <3

    ReplyDelete
  19. kan kak sally kan blogger retis.
    ish.
    ada pulak malu malu :p

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!