Happy Thursday!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments


Dah..dah...jangan nak buat muka comel korang yang boring tgk CNBLUE tu..hahaha...

Sally tgh nak prepare gaji workers Bangladesh ni..hehehe...sorry tak dapat jalan-jalan lagi...nanti kalau sempat ye..InsyaAllah....lagipun ada banyak assignment nak buat..huwaaaa~

Morning guys! Happy Thursday! Let's smile and forget all the things that happened yesterday...!

Rise and shine baby! Love and Hugss!

:)

You Might Also Like

17 comments:

  1. Sally, ahli-ahli CN Blue selain yang baju hitam putih tu tak berlakon drama ke? Hikhik, saja nak tahu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je kak..semua dah pernah berlakon..tapi tak sekerap Yong Hwa la...

      Yong Hwa : You're Beautiful, Heartstrings & Marry Him if You Dare
      Jong Hyun : A Gentleman's Dignity
      Jung Shin : Knife And Flower, My Daughter Seoyoung, Unexpected You
      Min Hyuk : Heartstrings, Unexpected You, It's Okay, Daddy's Girl & The Inheritors

      Delete
    2. Min Hyuk kan yang pakai drummer pakai spectacle dalam Heartstrings kn?

      Delete
    3. yup...drummer yang suka makan tu..hahaha...dalam tu ada Yong Hwa & Min Hyuk je :)

      Delete
  2. yeayy.. sehari je lagi kerja. pastu dah cuti. :) happy thursday

    ReplyDelete
  3. ouh!its thursday!lagi 2 hari nk keja..xbest laa... CNBLUE......okbai!selamat membuat assignment yg belambak sally..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe! sadis wooo..hahahaha...amboi..selamat dia menyakitkan hati :P

      Delete
  4. happy thurday ... get strong baby ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy Thursday kak! same to you kakak! ^____^

      Delete
  5. Senyum lebor nampak Yonghwa. I love youlah Sally. Ehhh tetiba. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...inspirasi pagi nak buat kerja..hahaha...I leb you touuiii..hahaha :D

      Delete
  6. mana satu yong hwa nya sally? tapi kalau antara 4 tu suka tengok yg baju merah;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yong yang pakai baju hitam kotak kotak...yang baju biru putih tu Jong Hyun, baju kuning Jung Shin yang nana suka tgk tu Min Hyuk :)

      Delete
  7. Replies
    1. haip! haip! nape seru hubby kita? :D

      Delete
  8. Comei tul mamat korea kn.. Hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!