Happy Labour Day!

9:21:00 AM Sally Samsaiman 28 Comments

It's 1st May!
Happy Labour Day guys!

Hehehehe..selamat hari pekerja kepada semua...plan apa cuti hari ni..? Sally dan beberapa orang blogger akan menghadiri mini gathering yang akan diadakan di Flora Cafe, Amp Walk, Jalan Ampang....

InsyaAllah akan berjumpa cik +Aisya Ahamad dan jugak Encik Barney nya...

Buat pertama kali akan bertemu dengan +Aqilah Azmi , +Nuriesya Nadia+husna yusof , +bella luna , +Khairunnisa Dahalan dan juga beberapa orang blogger lain...which is Sally pun tak pasti berapa ramai yang akan join sebenarnya....hopefully happening la hendaknya...nama pun nak bermesra kan..InsyaAllah...bukan selalu dapat berjumpa secara berdepan kan?? Nanti sally update pasal even ni lain kali ye..nak siap g mandi..hahaha....nak tepek bedak kasi comel..LOL...

Happy Holiday!

You Might Also Like

28 comments:

  1. waahh bestnya :D all da best! wee

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti kak Sally!

    ReplyDelete
  3. selamat hari pekerja sally ^^

    ReplyDelete
  4. heee tak sabarnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa <33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar nak ape..? nak kena bahan..? :P

      Delete
  5. selamat hari buruh sally...

    wah..bestnya dpt jumpa sesama blogger kan...kalau la ahkak ni dekat aje..huhuhu kompom nak join nak jumpa semua blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. same to you ahkak! hehehe...tape..lain kalai turun KL sila roger :D

      Delete
  6. Salam 1 Rejab & Happy Labor Day Sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. same to you kakak...alhamdulillah...pose ke?

      Delete
  7. have fun kak sally.. dan selamat hari pekerja..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Husna..I really do having fun yesterday :)

      Delete
  8. best nye sally...g event lagik..wowoo..jelous..seb baik jauh,kalau dekat dah lame cik join...ape2 pon happy labour day sally^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...mmg kalau cik dekat...dah kena seret dengan sally kesana :)

      Delete
  9. Salam 1 Rejab ..
    Selamat bercuti Sally ..
    Wahh bestnyerr dapat jumpa ramai blogger tu ..
    Semoga gembira dan ceria la ya Sally ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kaka...ada rezeki kami berjumpa...syukur sangat :)

      Delete
  10. #kakSALLYgempakgiler !! hahahhaa #kalikeduakitabersuamuka

    ReplyDelete
  11. Walau terlambat ttp nk wish...happy labour day Sally. ..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!