Finally! It's mine!

1:04:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Lepas g majlis pernikahan Eja & Najmie, sebenarnya ada agenda lain yang Sally nak sangat ke sana..hahahaha..selain daripada jumpa dengan pengantin...Sally nak jugak jumpa dengan Farah! hahahaha....sebab Farah dah janji nak bagi something yang Sally dah tunggu sejak 5 bulan lepas! Gila lama kan?


Hahahaha..YES! official t-shirt untuk konsert 2013 CNBLUE BLUE MOON WORLD TOUR! hahahaha....even dah terlewat pun kan...tak kisah la...sebab yang penting dapat kumpul merchandise ni...masa konsert nak beli tak sempat sebab Sally tak withdraw duit...sedih gila masa g tu...tapi better late than never kan?

Farah dapat pass untuk jadi media tahun lepas...sebab dia bekerja di stesen televisyen....Dia tak tau yang Sally minat CNBLUE..kalau tak dah lama dah Sally dapat g sana sekali...huhuhu..sedihnya jiwa dan raga...masa tu ada la few merchandise dia dapat termasuk la official t-shirt ni...tapi Farah ni tak minat KPOP...tu yang dia simpan dan bagi kat Sally....yang special untuk media sebab ada "Samsung Galaxy Music" tu...sebab yang dijual sebagai official merchandise masa konsert macam yang kat bawah ni....



Hahahaha...biar lambat..janji dapat!
Sebab serius Sally dah google...mmg mahal la orang jual...sehelai dah mencecah RM80 kot...haiya! 


Yang dua kat bawah ni t-shirt untuk konsert 2014 CNBLUE Can't Stop Live Tour....Yang warna putih ni murah sikit berbanding yang warna dark blue tu...kalau kat Singapore yang t-shirt putih tu SGD $28 (RM72) tapi yang biru ni lagi cantik..tangan pun 3/4 panjang...serius cantik...teringin gila nak beli...muahahahaha...kat Singapore, SGD $50 (RM 130) ... sana mmg mahal kot...so, tunggu kat KL nnt la baru beli...hehehe...Sape nak bagi Sally hadiah? :P


Tapi yang bengang nya...t-shirt tahun lepas saiz yang paling besar XL...tahun ni punya Can't Stop...saiz paling besar...L....agaknya FNC Entertainment ni ingat semua fans CNBLUE ni tak makan simpan duit nak g konsert agaknya...tu yang boleh turun saiz tu...kejadahnya lahaiiii....Nasib baik la konsert kat Malaysia bulan August...sempat nak diet...hahahaha..kejadah lahaiii dari saiz XXL nak turun ke L...mau terperanjat rakyat Malaysia kalau turun Sally camtu...

You Might Also Like

14 comments:

  1. untunglah orang tu, ada bau yong hwa tak baju tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglahh kan kak dpt free pulak tu...
      go sally go..demi yong hwa mu..mesti boleh punya jadi L tu..xlama lagi puasaaa..haaa..boleh tu boleh...

      Delete
    2. agak-agak la kak...brand new kot...bukan yang Yong Hwa pakai...aiseh!

      Delete
    3. hahahaha ok ni lawak :p
      hihihi. go kak sally!!
      motivate tu nak ke L gogogo hehehe <3
      hm. cantik TT_TT

      Delete
  2. Ngwh2..demimu cn blue...yg itam tu lawa la sally..

    Kek..kena mai ipoh la sally.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. demi...demi jugak...tapi mmg haru biru la kalau nak turun sampai ke L size -___-''

      Delete
  3. wah... jelosnye tgk.. mujurla Fiza nie minat Min Hyuk sorang jer.. dulu minat Yong Hwa tp bagi la kat Sally.. Fiza ade GD.. ade Suho lagi.. hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon melukut di tepi gantang menangis...hahahaha....lol..bagi? dia mmg Sally punya laa

      Delete
  4. perhhh kak sally.. terbaik ahh!!!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!