DIY Bangles

8:36:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Semalam mintak bangles kat Qila...yang inspired by Pandora tu..tapi dia tak nak bagi...hahahaha...terpaksa la DIY sendiri...hehehe...which is Sally tak buat pun lagi...feeling je nak buat...sampai ke tua la tengok je bangles ni...weee~

Before this Sally ada jugak kongsikan idea DIY yang lain kat entry ni, nak buat kad birthday sendiri ke...atau kalau malas boleh print je kad kat SINI....


Hehehehe...Sally kan rasa macam nak buat...tapi dia punya rangka dia pakai ape ek tu...? Macam tak tau je...pakai dawai ke haa?? alaaa....cantik sangat ni...aishhh~

You Might Also Like

13 comments:

  1. Replies
    1. Kan?? Haaaa...rasa macam nak buat jugak la nanti...

      Delete
  2. tengok sekali rasa nak buat.. tengok banyak kali tak buat2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally tgk sekali pun dah nak buat kak..hahaha...

      Delete
  3. barang2 dia safety pins dengan getah yang gelang2 tu . then manik yang banyak3333333333333333 . heheh

    ReplyDelete
  4. cantik laaa..
    suke tengok benda kalerpul2 ni..
    nak buat sendiri entah bila dpt buat.. hehehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sally...wah cantik2 la...:)

    ReplyDelete
  6. sumpah tergoda..
    hahaa..cantik sgt
    kretip!

    ReplyDelete
  7. Wow comel ..raser2 dia pakai tali bergetah tu..bila kita masukkan kat tangan dia akan meregang ..getah rasernyerr ..Buat la dua tiga nnt akak nak satu hahahaha..

    ReplyDelete
  8. Ramai orang suka buat DIY eh?

    ReplyDelete
  9. sally guna la tali benang yg warna putih tu

    ReplyDelete
  10. Kita pun ada ternampak kat FB yesterday bangle ni , tapi tak rajin. :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!