Friday, May 9, 2014

Complimentary pass lagi.

Dapat lagi tiket wayang...haiya! tak berkesempatan lagi nak tengok...rasanya nak kena bagi dekat orang lain la gamaknya...hehehe....nak dekat final ni mmg tak mampu nak berjimba bagai...masa terlalu limited! Sebelum ni pun sallly pernah dapat banyak complimentary pass daripada KLIPS...rezeki kan...


Hehehehe...tapi dah ada orang chop dah...so, korang kena senyum dan redha jela ye...hahahaha...ampun! Kali ni dapat cerita "Oculus"...tapi kebanyakkan review kata dia tak best...hahaha...so, macam malas nak g tengok..boleh...? Kalau korang nak juga tiket free camni...boleh la sign-up KLIPS ye...

12 comments:

  1. Cite ape Sally ? Cuba kalau Yonghwa ajak tengok wayang , diketepikan semua. :P

    ReplyDelete
  2. amboi awal2 dah ada orang chop dah...ai is jeles...

    ReplyDelete
  3. Bestnya kak Sally asyik dapat free tickets je :D

    ReplyDelete
  4. fae nak tgk wyg tapi x tau nak tgk citer apa

    ReplyDelete
  5. meh sini meh sini nak tengok hihi :)

    ReplyDelete
  6. apa rahsia nya sally dapat tiket wayang free ni ?

    ReplyDelete
  7. alaaaaaaa....baru nak chop tau.....sally lupa akak la tu kan...

    ReplyDelete
  8. haha lya kurang gemar menonton :)

    ReplyDelete
  9. Syok la hai asyik dapt free aje... Hihi

    ReplyDelete
  10. xpe..inshaAllah ada rezeki lg pas nih..:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!