Complimentary pass lagi.

10:31:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

Dapat lagi tiket wayang...haiya! tak berkesempatan lagi nak tengok...rasanya nak kena bagi dekat orang lain la gamaknya...hehehe....nak dekat final ni mmg tak mampu nak berjimba bagai...masa terlalu limited! Sebelum ni pun sallly pernah dapat banyak complimentary pass daripada KLIPS...rezeki kan...


Hehehehe...tapi dah ada orang chop dah...so, korang kena senyum dan redha jela ye...hahahaha...ampun! Kali ni dapat cerita "Oculus"...tapi kebanyakkan review kata dia tak best...hahaha...so, macam malas nak g tengok..boleh...? Kalau korang nak juga tiket free camni...boleh la sign-up KLIPS ye...

You Might Also Like

12 comments:

  1. Cite ape Sally ? Cuba kalau Yonghwa ajak tengok wayang , diketepikan semua. :P

    ReplyDelete
  2. amboi awal2 dah ada orang chop dah...ai is jeles...

    ReplyDelete
  3. Bestnya kak Sally asyik dapat free tickets je :D

    ReplyDelete
  4. fae nak tgk wyg tapi x tau nak tgk citer apa

    ReplyDelete
  5. meh sini meh sini nak tengok hihi :)

    ReplyDelete
  6. apa rahsia nya sally dapat tiket wayang free ni ?

    ReplyDelete
  7. alaaaaaaa....baru nak chop tau.....sally lupa akak la tu kan...

    ReplyDelete
  8. haha lya kurang gemar menonton :)

    ReplyDelete
  9. Syok la hai asyik dapt free aje... Hihi

    ReplyDelete
  10. xpe..inshaAllah ada rezeki lg pas nih..:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!