Bila kat office takde Internet..

2:51:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Masuk je pagi ni..on desktop mcm biasa...tetiba nak bukak email (baca blog)...dia tulis takde network... Pelik jugak...tunggu la semua org sampai...masih sama jugak...rupanya mmg semua tak boleh...

Panggil orang IT yang selalu tgk sistem...dia kata modem dah rosak...alahai...nasib la semakfong awak ada...masih boleh pakai WiFi... Lagipun ada je back up mobile data...hari ni tergendala semua keja..sbb tak boleh bukak email...tak boleh nak print...semua la...sbb semis bersambung pakai internet...hari ni sengeh jela kat office... Cuba buat keja yg tak pakai internet...

Nasib la dapat bos yang memahami...tapi esok baru dapat modem baru..hehehe...hari ni kita buat keja office boy jela...


You Might Also Like

9 comments:

  1. Eeee tak bestnyaaa internet takde. T___T.

    ReplyDelete
  2. org skang takleh hidup tanpa internet.... blessed or cursed?

    ReplyDelete
  3. huhuhu.. memang serabut kepala kalo internet xda ^_^

    ReplyDelete
  4. cakap ngan bos, arini balik awal laa sally..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. mesti bosan giler kan. kalau kt ofis bos tk marah ke kak surfing?

    ReplyDelete
  6. hahaha hidup tanpa wifi manusia tak boleh berjalan kan? :D

    ReplyDelete
  7. memang susah kn bile xde internet..suami sllu tnya kalau xde internet xleh hidup ke?huuhuh

    ReplyDelete
  8. hihihiih internet is ma boyfie~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!