Berjimba ke Mid Valley!

7:53:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

Happy Saturday peeps!


Seronok weeehhh...hari ni first saturday! hahaha...yela..office sally bagi cuti first Saturday je...Saturday lain kena kerja...hehehe...dah alang-alang cuti..gaji pun dah masuk...mari berjimba!

Lol..okay, Sally tipu...actually sally ada meeting hari ni..dengan kak Nadia and few friends...lalalala...kami mmg suka meeting even masa cuti pon...hahaha..mohon dengki dan feefeeling kami ni busy sangat okay?

*padahal assignment banyak due -___-'

Okay, assignment tu sally janji buat esok..pinky promise!

So, korang buat ape je hari ni..? Kalau yang berjimba ke Mid Valley tu..roger-roger la..boleh kita minum-minum petang ke kan..korang belanja!

teheee~ 

Love & Hugs!

You Might Also Like

16 comments:

  1. silalah berjimba dgn jayanya...jgn lupa byr utang assignment....

    ReplyDelete
  2. Selamat berhujung minggu sally..have fun :)

    ReplyDelete
  3. saya belajar memandu hari ni. Hehehe.. Kalau dah dapat gaji, mesti ada shopping nanti ni

    ReplyDelete
  4. selamat berjimba dengan happynya :) have fun and enjoy

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.... Selamat berhujung minggu sis....

    ReplyDelete
  6. syiok nya berjimba... akak hari ni shopping kt padang besaq :)

    ReplyDelete
  7. selamat berhujung minggu kak sally :)

    ReplyDelete
  8. selama dok kl x pnh smpai lagi ke mid valley...

    ReplyDelete
  9. Ntah bila nk berjimba ngan akak kan....

    ReplyDelete
  10. Slmt berjimba Sally... have fun!!.. :)

    ReplyDelete
  11. tadi g meronggeng cari buku dan novel kt pwtc. haha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!