Bahana KFC!

2:17:00 PM Sally Samsaiman 36 Comments

Sally ni kan...jenis yang suka teringat makanan...pastu secara automatic akan craving...Sampai sekarang still tak dapat Sate Minang lagi...huwaaaa...dah berapa lama dah craving macam nak gila...tapi hampeh! Nasib la masa craving Yuk Gae Jang tu dah berlalu masa Wesak Date lepas...dengan Qila & Nurie...

Kebelakangan ni craving gila nak makan KFC....suruh Qila belanja dia tak nak..sampai hati dia...sedih kot..hahahaha....mesti korang fikir...KFC bersepah pun still nak craving gila..? Ketahuilah...hujung bulan tu masih terlalu jauh dan sebab dah over spend masa kat Singapore...hahahaha...kantoi kan :P


Semalam...mmg dah tak tahan...terus balik kerja suruh abang sally shot ke KFC...ada duit ke takde nak jugak makan KFC..hahaha...beli la dinner plate...nampak tak kedekut dia...hahaha..yela..kat rumah ada Sally, abang dengan ibu je...amik seketul sorang cukup la...siap request semua besar...hahahahaha.....Sekali sekala...LOL...

Now, I need sate desperately! -___-

You Might Also Like

36 comments:

  1. kami nak kepci, kami nak kepci, kami nak kepci *sambil berarak kat depan rumah Qila.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Una! jangan lupa sepanduk.."We Want KFC!" hahahaha

      Delete
  2. Sate minang bukan ade dekat Kg Baru ke Sally ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada...tapi xde orang nak bawak kita g sana -____-'''

      Delete
    2. Sally pujuk la azlan bawakkan...dia kan duduk kpg baru...hahahaha

      Ok bukan nak komen tu...nk mkn kfc jugakkkk!terliur tgk gmb kfc sally ni...hahaha

      Delete
    3. Hahahaha....Niesa ni mmg motif nak cakap Azlan reject Sally ke?? ish ish..kejam~

      Booo layan~~

      Delete
  3. hehe...biaselah tuh..nasib baik craving benda yang senang nak dapat..kalau susah..memang selame lamenya la craving..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? buatnya craving jumpa CNBLUE sebulan sekali..hahaha.. :P

      Delete
  4. aishhh hujan2 mcm nie pekena kfc hot sedap yg amat..jeles2 :D

    ReplyDelete
  5. baca ni terus craving kak... huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoi..hahaha..kena g beli la lepas ni..hihihi

      Delete
  6. xtahannye tengok gamba kfc ni. dah la tengah puasa T,T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah...sorry...tak bermaksud nak bagi terliur...Sorry... :(

      Delete
  7. sally..adeh!feveret foeber nana ni..nak jugak.lama da tak makan=') hujung minggu ni la nak beli,heeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuuu diaaa...foever and eber..hahahaha...Sally pun sebab dah mengidam sangat dah Nana...

      Delete
  8. Replies
    1. sedaaaaap kan...semalam dapat makan terus feeling wooo~

      Delete
  9. lama tak makan kepsi... lapooooooo

    ReplyDelete
  10. haaha.. anak akak asal lalu depan kfc harus la menjerit2 nak makan ke ep si ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. so, akak kena konaaa jauh sikit biar tak nampak kepsi :P

      Delete
  11. Dh sampaikan salam kat abg lom? ? Hahaha...akak jarang mkn kepsi ni....kalau betul2 teringin baru mkn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak! lupaa...hahahaha...Sally ni dah kategori melampau la nak makan ni..tu yg beli jugak :P

      Delete
  12. Replies
    1. kata nak beli hari ni kan..? dah beli ke belum...???

      Delete
  13. HEHE . Saya dah lebih 5 kali makan sate minang dekat Padang ni kak . HIHI :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai nya hati makan langsung x ingat akak..sedihnya dann sentap kita!

      Delete
  14. cenggitu lah nasib nye bile somi dok bizi kat luar negara ye sally..bini die ngidam kepci die tak dapat nak hantarkan..kohkohkoh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan?? Kurelakan hubby buat konsert diluar tanpa mengendahkan diriku...hahaha...

      Delete
  15. Ya Allah, sedapnya KFC. Menyesal pula buka entri ni sebab tetiba teringin nak makan ayam. Kat sini, dahlah takde ayam halal :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai...ampun...takde niat nak bg terliur..haihhhh~

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!