2014 CNBLUE LIVE Can't Stop Schedule Tour Info

10:59:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

Eh..eh...ampun! Mmg dah tak boleh elak bila ada je info baru terus nak share dengan korang...well, even Sally sorang je pun yang nak baca kan...hahahaha....takde laa....Sally saje je nak letak kat sini...mana tau kot ada yang nak tau ke kan...yang mana yang nak simpan duit ke....yang mana nak join sally buat kerja gila ke kan....

2014.04.19-20 KOREA, SEOUL

2014.05.04 THAILAND BANGKOK

2014.05.10 SINGAPORE

2014.05.17-18 HONG KONG

2014.05.24 DAEGU, KOREA

2014.06.15 SHANGHAI, CHINA

2014.06.21 BUSAN, KOREA

2014.07.12 GUANGZHOU, CHINA

2014.07.19 BEIJING. CHINA

2014.07.26 TAIPEI, TAIWAN

2014.08.09 KUALA LUMPUR, MALAYSIA

okay, nak bgtau tu je...Konsert kat Shanghai macam menarik! Busan pun...tiket g sana murah...okay..okay...Sally stay kat Malaysia je..LOL...


Meh belanja gambar Jong Hyun sekeping...asyik Yong Hwa je kan :)

You Might Also Like

22 comments:

  1. Salam and Annyeong!! Maduuuuuuuu....My bias is Yonghwa hahaha...
    Nak tanya nanti konsert yang kat Malaysia punya kamu pergikan? kamu
    beli zone apa???

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam! hai madu yang keeee.....tak terkira!
      InsyaAllah g...as usual...Rock Zone A...sebelah Yong Hwa dengan Jung Shin :)

      Delete
  2. Wow!!! rock zone tuuuuuuu dia~ baru jer ngi Singapore punya ni ngi lagi beli rock zone plak tu~ huhuhu..kita kalau nak beli maybe belah jonghyun sebab terpaksa mengalah dengan my bestfrenz sebab dia minat jonghyun macam orang giler hehehe...dah meroyan dah dia. Esok nak ngi siap sedia nak beratur panjang ngi beli tapi esok kerja. Lepas balik terus lari ngi sg wang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tu je cara nak puaskan hati...esok g launching tiket ke..? hahaha...sally tak g kot...tgh broke ni..LOL...tak agak-agak IME pun time ni dia release dua tiga hari lepas CS Singapore...haihhh~ kalau beli pun nnt kot...lepas raya ke...LOL...gila bapak lama :P

      Delete
    2. lepas habis raya kang sold out camne??? huhuhu...kalau de rezeki jumpa disanaaaaaaaaaaaaa

      Delete
    3. Hahaha..relax laaaa...sally mmg selalu beli tiket 2-3 hari sebelum konsert.. Sure ramai yang let go masa tu...Sbb ada yg last minute x dapat pergi kan..hahaha...InsyaAllah.. Pape hal contact kat FB la ;)

      Delete
  3. alahai..hensem pulak muka budak laki ni..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama pun member paling hensem...gitu la gamaknya...

      Delete
  4. encem.. hihi
    follower baru.. singgah dri Ga ephyra kak mia

    salam kenal
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tak dapat dinafikan lagi..ihiksss

      p/s : Sally dah follow kembali :)

      Delete
  5. ehhhh....keje giler ke?hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerja gila la cik kalau kejar cinta hari redah lautan :P

      Delete
  6. Haish ! Tak jadi keje kalau tengok senyum macam tu. :D

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Farah! Hahahaha...sumpah tak bermotif...

      Delete
  8. YongHwa tetap paling hensem saya tgk ;D hee

    ReplyDelete
  9. Mmg fans betul sally ni...muka diorg lebih kurang...akak mcm x leh cam la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harusnya la kak..hehehe...mana ada sama kak...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!