2014 CNBLUE Can't Stop Live in Singapore [Part 1]

5:02:00 PM Sally Samsaiman 31 Comments

Hehehehe...sally dah bagi amaran ek...bulan ni merupakan bulan tahap meroyan sally pada kadar tertinggi...so, beware la ye kawan-kawan...kalau agak macam ala-ala annoying tu...korang tak payah baca la ek...heeee~

So, mari start dengan ketibaan Sally ke Singapura...Sally pergi dengan Mei...actually sally baru je first time jumpa dia masa nak naik flight...before that just contact kat FB dengan whatsapp je...dia ni mmg hard core gila kat Yonghwa...ye...madu sally lagi...sally mmg suka kawan baik dengan madu-madu sally yang ada 28 juta orang tu..hahaha...BOICE yang lain semua ada yang naik train, bas and etc...Sally dengan Mei je yang naik flight..sebab malas..hahahaha....

Flight pukul 6.15am...mmg gagah la nak g sana...kenapa g awal..? sebab nak flight murah weh...awalnya ingat nak naik TigerAir...tapi sape nak kasi pinjam kredit kad oii...LOL..sedih je...kalau tak lagi jimat gila kot!


Pasal hotel, KLIA 2 dan SMRT nanti kita review dalam entry lain okay?

Lepas check in hotel, terus mandi manda la kejap sebab nak siap g stadium...nampak tak gagah dia berkejar ke stadium? padahal ada berapa jam lagi kot nak start konsert...sangat over tau! Actually Singapore BOICE ada few activities untuk dapatkan certain merchandise dan jugak nak ambil barang-barang untuk Yellow Ribbon Project & Rainbow Sea Project.


Queuing dekat standing B part...gila bapak panas la Singapore hoii...dah la takde bawak payung...pakai plak 2-3 lapis baju...hahaha...lagi la kan....Abaikan muka tu...tu dah mmg kategori teruk gila dah...panas...muka blur...lapar gila...semua la..complete!
 

Queuing untuk beli official merchandise pun dah macam apa dia punya panjang...adoyai...hehehe..tapi beratur jugak sebenarnya..hahaha....layankan ajela la labu...
 

Puas beratur...sampai turn sally semua benda dah habis....kecewanya lahaiii....yang tinggal cuma slogan / mafla...err...beli jugak kot...hehehe...mohon jangan tanya harga..kalau yang tau...senyum je...



Free merchandise! hooray! ada la daripada takde kan...layankan jela jiwa ni....
 

Ni la rupa slogan tu lepas dibuka...adoyai....tak bermotif...hahahaha...kejap lagi sambung part 2...banyak sangat gambar nak edit ni..hahahaha....

You Might Also Like

31 comments:

  1. can't wait utk part 2 ! Kak Sally , make sure ad gmbr jonghyun ^^ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar..sabar ye dik..hahaha...nnt kak sally belanja gmbr Jong Hyun! :D

      Delete
  2. pewh bestnya sally
    update lagi nak tak sbr nk tgok cn blue oppa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ketara sangat tak nak tgk sally tu! hahaha...sabar ye dik ye :)

      Delete
  3. Arghh ! Tengok merchandise pun dah sawan kat ofis ni Sally oiii. Y__Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoi...jangan la begitu...kejap lagi sape nak tgk gua update blog pasal cinta hati?? :)

      Delete
  4. update jer Sally...akak rela baca dan komen...suka tgok pengalaman sally....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ke sebab nak jaga hati sally ni kak?? :)

      Delete
  5. Best gila dpt jumpa live, jeles ok! >< nnti tangkap gamba chan young yg berlakon the heirs tu bebabyak tau. Saya minat dia <3 muehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...chan young x dapat nak ambik laa...sebab dia jauh kat belakang...dia kan drummer...

      Delete
  6. Seronoknya sally teruja ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....sangat! sally yang nak menaip pun teruja wehhh!

      Delete
  7. Replies
    1. hahahaha....mmg seronok gila! gila! gila!

      Delete
  8. walawehhhh hihihihi.
    kak sally hihihi berapa harga tu?
    *senyum*
    hehehehe.
    bestnya T_T
    ok sedih sikit bangun pagi tapi best lah.
    travel gegila <333
    iihihihi.
    teringat dulu bila qila gi justin bieber punya concert...
    eh
    hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk...Justin Bieber? like seriously??????????

      Delete
  9. Terujanya nak tengok gambar2 lain....hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tgk kat insta jela kak..sini org tak minat sgt..nnt kena marah lagi

      Delete
  10. Saya tak pernah beli merchandise yang asing daripada album.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni official merchandise utk concert...mmg confirm asing daripada album...

      Delete
  11. hehehe.. hebatlah kak sally punya minat tuh..

    ReplyDelete
  12. amboi..boleh ku baca excited mu itu dalam entri ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila sambung excited ke entry lain ye :)

      Delete
  13. jejaka macho...beznye sally berjaya jumpe diorg
    x pernah lg tgk konsert live
    teringin nak dengar secara live

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti lepas Raya datang la KL kak..hehehe..boleh jumpa dorang :D

      Delete
  14. Replies
    1. aiyark! nape nampak macam jeles je komen ni..hehehe :D

      Delete
  15. bestnya kak... alahaiii . hehehe . gni rupa2nya yek kalau g live concert... tak pernah gi...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!