2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur [Meroyan Edition]

10:47:00 AM Sally Samsaiman 26 Comments


Selesai Can't Stop in Singapore...Hehehe..nampaknya kegilaan Sally akan berpanjangan la gini..hahaha...Sebelum ke Singapore, mmg dah dapat unofficial news yang CNBLUE akan datang ke Malaysia...

Hehehe...semalam pihak IME Production dah confirm yang CNBLUE akan datang ke Malaysia untuk CNBLUE Can't Stop Live in Malaysia...

Gamaknya...haaaa...makin berpanjangan la tahap meroyan Sally...

p/s : I'll update from time to time about the event...stay tuned!

You Might Also Like

26 comments:

  1. dah mmg meroyan sejak azali lagi. dah sedia maklum. haha!

    ReplyDelete
  2. ==' aku tak tahu lah apa yang best cnbluss nie...meroyan sangatt..huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanya yg minat yg akan paham weh..hahaha ;)

      Delete
  3. woahhh...nnt say hai utk nisa k..

    ReplyDelete
  4. amboii seronok sally yer..hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ampun! mmg dah gila ni kak shida :D

      Delete
  5. =.= fuyohhh akak betul betul addicted hahaha :D

    ReplyDelete
  6. meroyanlah Kak Sally lepas ni bila Cnblue datang Malaysia..Jangan pengsan sudah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. begitu la gamaknya azwar...mohon bertabah la ketika membaca :P

      Delete
  7. Setiap kali IME update , please update dekat sini dengan kadar yang segera. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik madu! akan ku jalankan misi ini sehabis baik ! :P

      Delete
  8. Replies
    1. memamg tak dapat disangkal la kan..heee~

      Delete
  9. perhhh kak sally... dah meroyan kat singapore pasni nak meroyan kat msia lak? hahaa. saya je mampu meroyan kat rumah.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sambung la dik oii...meroyan yang berpanjangan..LOL :D

      Delete
  10. Bila nampak confirmed news ni, saya terus teringat dekat kak Sally. Sebab tu saya tinggalkan mesej dekat shoutbox kak Sally kalau kak Sally perasan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak nampak..tapi akak tau lepas tu baru akak baca kat chatbox tu

      Delete
  11. habisss la..mmg meroyan la sally nih pasni..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. habisss la Niesa kena baca setiap hari..hahaha

      Delete
  12. takut dengar ni...kang berjangkit meroyan sally kat akk kang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mari la kak...marilahhh ~ hehehehe :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!