2014 2NE1 World Tour [All or Nothing] in Malaysia

11:31:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Sepanjang menulis pasal dunia KPOP...baru Sally perasan yang Sally jarang update pasal kumpulan KPOP perempuan...kalau ada pun macam sikit-sikit je...macam ala-ala tak ikhlas laa kan...LOL...hahahaha....

So, hari ni sally nak kongsikan pasal konsert kumpulan 2NE1, antara kumpulan KPOP perempuan yang paling sally minat...especially la CL tu kan...hehehe...okay, before sally sambung lebih lagi...sally nak kenalkan dulu kumpulan 2NE1...2NE1 merupakan salah sebuah kumpulan yang bernaung dibawah YG Entertainment...sebuah recording company yang agak terkenal di Korea Selatan...antara band yang bernaung dibawah mereka ialah BigBang, 2NE1, PSY dan beberapa lagi artis...

2NE1 merupakan gabungan perkataan "21st Century" dan "new evolution"...so, dapat la perkataan 2NE1 tu...2NE1 dianggotai oleh empat orang wanita...iaitu CL, DARA, MINZY dan BOM...Sally mmg minat sangat dengan CL sebab suara dia best gila! serius!! tapi kalau kat Malaysia, DARA lebih popular laa...hehehe...


Okay, back to topic hari ni...Sally nak cerita pasal 2014 2NE1 World Tour [All or Nothing] yang akan menemui peminat 2NE1 di Malaysia pada hujung bulan May 2014.

2014 2NE1 WORLD TOUR [ALL OR NOTHING] IN MALAYSIA


Date : 
May 24th (SAT) @ 7.30PM

Place : 
Kuala Lumpur, Malaysia (Stadium Negara)

Ticketing Information :
Online booking: Click HERE | Hotline: +603 7877 3844

Konsert ini dibawakan oleh IME Productions (M) Sdn Bhd...Marilah kita melihat harga tiket seperti biasa...jangan nak buat muka terperanjat...mohon senyum je....senyum...


VVIP - RM602  (Numbered Seat)
Rock ZoneRM502 (Free Standing)
PS 1 - RM402 (Numbered Seat)
PS 2 - RM202 (Free Seating)


So, kepada yang berminat..boleh la pergi...Sally macam biasa la...mmg tak pergi...saje je update..incase kalau korang tak perasan ke tak tau ke kan....dalam erti kata lain...dah tak tau nak update ape dah..hahahaha....even tiket dah mula terjual since March lagi...Sally rasa mungkin masih ada lagi tiket kot...

p/s : Sape ada tiket lebih...bagi la kat Sally! ^___^

You Might Also Like

8 comments:

  1. peminat korean mesti tak tinggalkan peluang nie kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jugak....mgkn yang minat 2NE1 la kot..hehe :D

      Delete
  2. Wah...sally si peminat tegar kpop...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.....LOL....sadis gila statement kak! :P

      Delete
  3. dr duk book tiket vvip..baik ambik rock zon...berdiri pun berbalaoi rasanya..hahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak yang tak larat nak berdiri 2 jam tu...hahaha..pasal tu depa beli VVIP seat :)

      Delete
  4. Replies
    1. jom kita pergi kesana! hahaha...dalam mimpi :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!