Yeay! Kita dapat shawl.

9:01:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Ni kisah semalam...Ni office manager sally yg bg.. Masa kami g Vietnam dulu.. Sally dengan Filzah beli la kain yg sama untuk semua yg ada kat office.. Macam office attire yang sama la...

So, dia tanya la pasal tudung... Sally pulak jenis tak kisah..tak tau la plak dia bg semua orang shawl semalam... Alhamdulillah.. Orang kata rezeki kan..

Cantik ke tak? Glittering gittew ~

You Might Also Like

19 comments:

  1. Replies
    1. Serius? Sally actually tak pernah pakai glitter shawl..

      Delete
  2. lawanya shawl ni. Confirm kak Sally pun lawa bila pakai shawl ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu... Kak sally punya muka tak comel la pakai shawl.. Hehe

      Delete
  3. Alhamdulillah.. semoga rezeki dimurahkan :)

    ReplyDelete
  4. Cantiknya tudung baru kak . Lip lap nanti . HIHI .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi macam glittering sangat la pulak kan? :D

      Delete
  5. lawalah warna shawl tu. kak sally trylah pakai, nak tengok sikit. hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...nnt kalau dah sampai masanya akak pakai la ye :D

      Delete
  6. okay ini yang jeles ni.. hahahahaha congrates!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jeles sangat ke..? ihiksss...thank you! ^____^

      Delete
  7. cantik jugak colour dia tu Sally.. tapi jenis glitter kan.. Ros pun tak pernah pakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally ni first time ada glitter shawl...tak reti pakai pun ye jugak :P

      Delete
  8. Kak Sally pakai ke shawl glitter macam ni?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!