Wordless Wednesday! [Childhood]

1:18:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments


 no 1 dengan 4, mmg tak pernah buat!

You Might Also Like

35 comments:

  1. hahaha lawak..no 1 & 7 lya tak pernah lagi buat :)..6 & 5 selalu sgt buat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..yg lain pun sally pernah buat..hehe

      Delete
  2. hehehe...no.1 tak pernah la sally...tp minum air dalam piring ada la...
    tapi kalau masa kecik akak tak perasan pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya tak sama kot kak..hahahaha...minum dlm piring pun sally biasa buat..sbb panas..

      Delete
  3. hampir kesemua benda ni saya pernah buat xD

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum sally, tergelak sheila tengok tau dak.. sheila paling selalu buat no 2,5, 8, 9 dan 10. kahakhakahhhh. malu pula nak mengaku sini. hihi singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam sheila..hahaha...malu nak ngaku tapi semua buat ek? ;)

      Delete
  5. No 1 akak x pernah buat..akak jujur akui yang lain2 tu pernah buat...hehehehehe

    ReplyDelete
  6. ada yang pernah buat ada yang tidak...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke?? Semuanya pernah buat kan..baik mengaku! Hahaha

      Delete
  7. Haha... no. 2 & 8 tu selalu buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang no 2 tu pun sama..tapi yg 8 masa kecik jela buat...

      Delete
  8. hahah ok semua akak penah buat.. hahaha tah pape kan.. kita ni hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..biasa la kak..budak baru nak hidup...ngee~

      Delete
  9. hehehehehe betul lah tu hihihi.
    Qila no. 1 je takpernah hehehe.
    Bagusnya kak sally tak berebut rebut huhuhu kak sally seorang yg penyabar lah tewwww huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama..sama..gimme five!
      Hahaha..penyabar? Entah..akak x pernah plak rasa nak berebut..lol

      Delete
  10. Hahaha. Hampir semua saya suka buat. Even dah besar ni pun kadang2 suka buat jugak kalau sorang2.

    ReplyDelete
  11. sume penah buat..hahahhahaa....
    lagend tu kan sally..

    ReplyDelete
  12. Tak pernah buat no 1 dengan no 9. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. No 9 mmg x pernah buat? Perghh.. Kena try la Farah!

      Delete
  13. no 4 je tak pernah buat time kecik sebab tinggal area kampung mana ada lif

    ReplyDelete
  14. no 4 memang tak pernah dengan 6 xpernah. Yang lain semua pernah. kikiki

    ReplyDelete
  15. ada di antaranya akak pernah buat.. segan nak mengaku yang mana satu.. hehe..

    ReplyDelete
  16. 1,6 ngan 9 tak pernah buat..
    yang lain pernah & selalu pulak tu.. hahaha

    ReplyDelete
  17. 1, 4, 9 xpena buat.. yg lain tu, mmg buat.. hahahah

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!