Wordless Wednesday! [Bengang]

12:02:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments


Alasan bodoh, statement sengal, jawapan tak dapat terima akal..

Tak jujur satu hal, bab mencuri lagi satu..

kang potong tangan baru tau!

You Might Also Like

30 comments:

  1. dibawa santai ajalah biar gk bikin stress :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. enggak mampu deh...mmg hati lagi sakit...

      Delete
  2. tak payah potong tangan...gigit je telinga die...hihiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hudud! potong je tangan...sape suruh mencuri!

      Delete
  3. sabor di hari rabu.. sape tu meh kita tolong potong tangan die pki chain saw hahaha kejam kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolong la husna...digalakkan! HUDUD!!!!

      Delete
  4. dah kenapa tu sally..nak minta pertolongan tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. bengang Lya...sebab ada org mencuri...sakit sangat hati..!!

      Delete
  5. la apahal lak sally oi.. nak potong2 tangan lak sob3......

    ReplyDelete
  6. Sabar2... Cool.. Jgn bengang selalu.. Nnt kedut di muka.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah nak bersabar dalam keadaan sekarang ni kak..

      Delete
  7. Moga dia insaf atas perbuatannya itu.
    Sekali dah buat onar susah orang nak percaya lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mampu nak maafkan dia kak...sakit hati sangat...

      Delete
  8. sabar-sabar...bawak mengucap, beristighfar banyak2..

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. susah nak bersabar dalam keadaan sekarang ni KH..

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!