[Video] Jung Yong Hwa for Shu Uemura Sakura Love.

10:06:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Semalam Sally update pasal Yonghwa dapat jadi model untuk Shu Uemura kan...boleh baca kat SINI...so, hari ni nak bg korang tgk short film sebagai tujuan promosi...tapi takde subtitle la ye...saje je nak kongsi...kot-kot kalau nak tengok..hehehe...


Sally suka part dia main gitar tu...huhuhu...suka sangat tengok Yonghwa main gitar...hehehe...


eleehhh...Sally kalau pasal Yonghwa semua dia suka...

yela..yela..korang ni kan! hahahaha....

You Might Also Like

8 comments:

  1. Arghh.. Cutenya Yong Hwa!
    Kite pun suka tgk dia main gitar. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh man! he's way too perfect! hahaha :P

      Delete
  2. Huaaaaa comel comel comel ! Bila masa tah yang dia tak comel. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan pernah ada time dia tak comel nadia woii!

      Delete
  3. Replies
    1. sentiasa sally! hahaha...takkan pernah dia tak comel :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!