Tuesday, April 15, 2014

[Video] Jung Yong Hwa for Shu Uemura Sakura Love.

Semalam Sally update pasal Yonghwa dapat jadi model untuk Shu Uemura kan...boleh baca kat SINI...so, hari ni nak bg korang tgk short film sebagai tujuan promosi...tapi takde subtitle la ye...saje je nak kongsi...kot-kot kalau nak tengok..hehehe...


Sally suka part dia main gitar tu...huhuhu...suka sangat tengok Yonghwa main gitar...hehehe...


eleehhh...Sally kalau pasal Yonghwa semua dia suka...

yela..yela..korang ni kan! hahahaha....

8 comments:

  1. Arghh.. Cutenya Yong Hwa!
    Kite pun suka tgk dia main gitar. :)

    ReplyDelete
  2. Huaaaaa comel comel comel ! Bila masa tah yang dia tak comel. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan pernah ada time dia tak comel nadia woii!

      Delete
  3. Replies
    1. sentiasa sally! hahaha...takkan pernah dia tak comel :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!