[Video] CNBLUE - Still (Japanese new single)

3:13:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Awal bulan ni Sally ada kongsikan single terbaru CNBLUE dalam bahasa Japan kan...dah dengar ke lagu Truth tu? so, hari ni ada lagi satu nak kongsi....lagu ni pun akan ada jugak dalam album Japan dorang nanti...

err...tapi actually kan, Sally tak faham langsung tema video klip ni...yang Sally nampak Yonghwa main piano je.. *melting


#CNBLUE visits China for attending #Yinyue V-Chart Awards yesterday (15/4/2014) and they won the BEST BAND AWARD there..happy for them..yeay! cheers! ^___^

You Might Also Like

11 comments:

  1. erkkk..kita tak kenal, tapi pernah dengar la

    ReplyDelete
  2. dah lama x layan dance 2PM :p
    heheh.
    jgn marah sally.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...2pm lama x keluar lagu baru...lorrr..nak marah apa nya... ;)

      Delete
  3. Replies
    1. Tapi MV kali ni mcm x berapa nak faham..hehe :)

      Delete
  4. pewit..yonghwa tuuuuuu
    kemain excited bila yonghwa muncul..hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!