[Update] 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore.

3:18:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Weehooo~
Akhirnya details yang ditunggu-tunggu dah pun dikeluarkan...actually ni agak lewat sebenarnya...macam masa konsert kat Malaysia tahun lepas, konsert bulan August tapi details dikeluarkan seawal bulan May...tapi sayangnya tahun ni takde Malaysia dalam route...so, say hello to Singapore!


Details:
싱가포르 공연 티켓팅 안내
공연일자: 2014년 5월10일 (토) 오후 7시
공연장: 싱가폴 인도어 스타디움
티켓가격: S$248, $198, $168, $138, $108 (예약 수수료 불포함)

티켓판매는 2014년 4월 5일, 오전 10시부터 시작됩니다.
온라인 티켓구매: www.sportshubtix.sg
전화예매: +65 6335 5000
현장구매: 싱가폴 인도어 스타디움
아웃렛: 모든 SingPost 아웃렛

단 하루뿐인 CNBLUE 의 공연을 절대 놓치지 마세요.

Hehehe...sorry! korang tak faham kan..? hahaha....sebab sally pun tak faham sebenarnya..lalalala...meh la kita baca yang translation ye sayang-sayang semua...


We are pleased to announce the ticketing details for
[2014 CNBLUE LIVE – Can’t Stop in SINGAPORE].

Date & Time: 10 May 2014 (Saturday) 7PM
Venue: Singapore Indoor Stadium
Ticket Price: S$248, $198, $168, $138, $108 (excludes booking fee)


Tickets on sale 5 April 2014 (Saturday), 10AM.
Online Booking: www.sportshubtix.sg
Phone Booking: Call +65 6333 5000
Box Office: Located at Singapore Indoor Stadium
Outlets: All SingPost outlets located islandwide

Don’t miss the chance to catch CNBLUE LIVE for a one night only performance!

Kepada yang nak join, sila la beli tiket..sebelum tu mohon convert duit SGD tu kepada RM ye supaya tak terperanjat sangat..hahaha...ke nak sally tolong convert kan..? $1 - RM 2.60

  • $248 - RM 645
  • $198 - RM 515
  • $168 - RM 437
  • $138 - RM 360
  • $108 - RM 280


Kepada korang yang membaca entry ni...jangan berani tanya sally pergi ke tak...kang ada yang banjir Singapore tu sally buat kang..haaa....takde cara lain korang nak pujuk sally melainkan tolong hadiahkan sally tiket tu...huwaaaaa~

okay, stress..nak g usha tiket ke 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Bangkok pulak.

You Might Also Like

28 comments:

  1. Replies
    1. Sally mmg tgh bersabar ni kak..huhu :(

      Delete
  2. mak oooooiiiiiiii harga tiket. ku pengsan +_+ hehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon tangkap sally yg tgh nak pitam ni :P

      Delete
  3. Replies
    1. ya Lya..jgn buat muka terperanjat gitu..hahaha

      Delete
  4. demi cn blue sally kena sanggup berkorban

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan sally rela berkorban tak pergi kak :(

      Delete
  5. amboi amboi dalam $$$$ lah uishh uishhh tertelan air liur ni uishhh hihihiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dia dalam RM...akak dah beli yg VVIP dah qilah!

      Delete
  6. Dalam SGD nampak macam murah , sekali convert. Matiklah ! Hahahaha. Y___Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasal tu Sally suruh convert awal-awal.. Hahaha

      Delete
  7. duit singapore mmg berganda2...hihiih...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Dah nama pun Singapore kan.. Hadapkan je...

      Delete
  9. Mahal nya tiket.. huhu.. sabar ye sally.. mana tau dpt tgk kat bangkok tu nnti.. ada rezeki lbh kan.. mana laa tau tetiba bos spen tiket.. fuhhhh ! Hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mahal la kalau dah kat Singapore tu Zara...sedihnyaaa...huwaaaa~ aigooo...mmg tak la bos sally nak bg duit beli tiket :(

      Delete
  10. Replies
    1. mahal gila kan kak..? sedihnya sally rasa! :(

      Delete
  11. kalau harga tiket murah mesti dah nak pergi ni. hihi..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!