Saturday, April 19, 2014

The greatest appreciation, so far.


Alhamdulillah....

itu je la yang mampu sally ungkapkan apabila diberi penghargaan yang begini oleh blogger Pendekar Berkuda...dalam entry SINI..tiada niat nak bermegah, jauh sekali nak menunjuk...cuma sally nak berkongsi kegembiraan dengan korang yang sentiasa berada bersama sally masa susah senang, turun naik blog ni....kalau takde korang yang baca...sure sally macam mumbling sorang-sorang je kat sini kan....

Daripada tahap meroyan sally kepada Yonghwa dan CNBLUE, derita nak sambung degree, masalah yang berkait dengan kehidupan semuanya korang ada dekat untuk menjadi peneman, pembaca, pendengar dan juga pemberi nasihat dalam sally meniti kehidupan seharian.

Sally takkan ada di takuk sekarang tanpa sokongan daripada korang...so, to you guys, thanks a lot for being the most loyal friends ever...hehehe...meh nak kasi flying kiss kat semua orang...Sally doakan korang sentiasa berada dibawah lindungan Allah dan berjaya dunia dan akhirat..

Love & hugs!

24 comments:

  1. fuyoooo.. caya laa sally ! =D congratsss

    ReplyDelete
  2. Congrate Sally ^^ Love your blog. Memang best blogwalking kat blog ni. hehe

    ReplyDelete
  3. wooowoooo...best nye sally...
    Semoga lebih maju dalam dunia blogging...

    ReplyDelete
  4. wahh dah buat entri.. kak mia belum lagi. congratsss sally..

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sebelum basi kak mia..hahaha..thank you! :D

      Delete
  5. Amin.. And congrats! What a great inspiration <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. indeed! I will be more and more motivated after this!

      Delete
  6. tahniah dear sally, berbaloi apa dengan usaha sally selama ini kan, mama sentiasa menyokong mu sally, teruskan usaha..

    ReplyDelete
  7. Wah Tahniah Sally ...
    Tingkatkan prestasi ..

    ReplyDelete
  8. Congrats Sally...tumpang bangga

    ReplyDelete
  9. flying kiss gak :D hugsss hihihi <33333

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!