Taylor Swift The Red Tour Live in Kuala Lumpur 2014

4:57:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments


Pertengahan Februari lepas, sally ada update pasal Taylor Swift in Malaysia kan? Mesti ada peminat Taylor Swift yang akan ke konsert dia kan...ke korang baru je tau? elehhh...takkan la baru tau kan..hahaha....mesti ada tengok iklan aiskrim Cornetto yang baru tu kan..? Aiskrim tu sempena Taylor Swift datang Malaysia woo..hihihi...


Taylor Swift telah mengumumkan bahawa dia akan mengadakan persembahan di Kuala Lumpur pada 11 Jun 2014. Persembahan ini dibawakan oleh Cornetto, dan persembahan sulung Taylor Swift di Malaysia bakal berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil.

Ada ke yang belum beli tiket...? Huhuhu...sebab setahu sally tiket untuk konsert dia dah sold out kan...huhuhu...ada yang nak tiket free? ada 2 tiket yang dekat RED ZONE yang bernilai RM 728 untuk dimenangi...kalau korang berminat nak dapatkan tiket tu..boleh la cuba join GA ni..klik SINI...Tarikh tamat peraduan pada 7th May 2014 pada pukul 11.59pm.

Untuk informasi lanjut, layari www.taylorswift.com/REDTourAsia

Mana la tau kot-kot ada peluang nak menang ke kan...hehehe..Sally takde pun rasa nak pergi sangat...tapi kalau dapat tiket free nak la...hahaha...so, saje la share dengan korang..kot kalau ada yang teringin kan....Best of luck sally ucapkan tau...!!


Boleh tak tolong klik C N B L U E .. Thanks! Nak kumpul duit ni..hehe :)

You Might Also Like

23 comments:

  1. amboi harga tiket...boleh simpan satu semesta bt sewa rumah dgn makan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...biasa la fizi.. Mmg Mahal kalau artist luar datang.

      Delete
  2. Seronok kalau dapat tiket free ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda free kot...sape yang tak nak..hahahah :D

      Delete
  3. Alah SS...okje ni CT Nurhaliza minatlah hehe....mahalnya tiket dia menggigil nengoknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. olohhh...yeke..? ingatkan kak OKje minat...alaaa..akak join jela, menang bg kat sally :D

      Delete
  4. teringin nak makan cornetto lak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pi kedai runcit pi...hahahaha...sedap kan nmpk black forest dia?

      Delete
  5. Replies
    1. hahaha...Avril Lavigne kan...yup...lupa nak update pasal dia Iman :D

      Delete
  6. Mahal gila harga tiket. Tsk tsk tsk. Junior saya nanti pergi concert ni juga. Dia cerita, "Saya belik tiket konsert ni dulu sebelum beli tiket balik Malaysia". Kelakar je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu dekat Red Zone...yang paling dekat dengan dia..mmg mahal Farah..hahaha..ok, tu nmpk obses sikit :D

      Delete
  7. byr banyak tu cuma nak tgk taylor terkinja2 atas pentas ...duit dah bersepah blh ler ... adeh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua orang ada minat dia kak..huhuhu...ada yg sanggup bayar byk utk jumpe idola mereka mungkin?

      Delete
  8. mmg minat gile dgn taylor swift. Tp bila tgk harga, hanya mampu minat je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba la masuk GA tu emi..mana tau kot-kot la bertuah ke kan :)

      Delete
  9. SAYA SUKA DAPAT TIKET YANG FREE MACAM DEKAT AISKRIM CORNETTO

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!