Sleeping Headphones.

11:02:00 AM Sally Samsaiman 49 Comments


Sally kan...mmg suka dengar lagu...tapi sally tak suka pasang kuat-kuat atau bagi semua orang dengar...so, sally lebih memilih untuk pakai headphones...sally dah jarang pakai earphone...sebab lubang telinga ni kecik sangat...asyik terjatuh je..kalau yang jenis plug-in tu lagi laa...adoi..!

Kadang-kadang malam pun sally akan dengar lagu...ingat lagi entry lullaby yang sally tulis beberapa minggu lepas? sebab sally ni menurun penyakit arwah papa...insomnia...sally boleh tidur habis lambat tapi bangun seawal yang boleh...tu jugak sebab kenapa badan tak cukup rehat kot...nak paksa tido pun tak boleh...tak jadi..guling kiri kanan pun sama jugak kekdahnya..hehehe....

Tapi takde la selalu..kadang-kadang kalau dah mmg tak boleh tido..lampu dah tutup semua tapi mata still degil...baru la sally dengar lagu atau kadang-kadang sally akan buka alunan Al-Quran...biar hati tenang, jiwa tenang..baru boleh tido...jangan la nak tido korang dengar lagu head banging ke lagu disko pulak..kang makin degil la mata tu..hihihi...


Comel ke idok? hehehe...sleeping headphones ni sally beli daripada kedai Typo yang baru dibuka kat Nu Sentral tu...Typo ni sejenis kedai barang-barang yang comel tu la..spesis kedai Hinode Shop and etc la...tapi harga dia mmg kadang-kadang tak masuk akal...macam la headphones ni haaa....cuba teka berapa RM sally beli?

So far, sally okay la pakai ni..tapi mmg time tido jela boleh pakai..kalau pakai kat luar..habis segala benda sally langgar...sebab dah complete bertutup mata tu kan..hahaha...kalau kat luar sally pakai Beads headphone sally..hihihi..macam banyak pulak headphones yang sally ada kan?

^______^

You Might Also Like

49 comments:

  1. Assalamualaikum sally, wahh comel gila sleeping headphones! heheeee singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila..hehehe...kan...? sally punbeli sbb comel! hahaha...thanks!! :D

      Delete
  2. kedai ni kat mana yeh? berapa harga kak sally beli?? saspen ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Nu Sentral...kat KLCC pun ada..nama kedai TYPO...hehehe..keep suspense...lol...RM59 :)

      Delete
  3. Salam Sally. Siyesss comel sangat2 headphone ni. 1st time tengok design camni.
    Ce bgtaw berapa RM? X pernah tengok...so xleh nak teka. Hehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam yana! hehehe....tak nak la bg tau...hihihi....RM59 la yana :)

      Delete
  4. semalam nak komen tapi tak faham macam mana rupa gayanya... hari ni baru faham, tapi comellah sally...oh ya... banyak giler headphone sally???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...apa yang tak fahamnya kak...headphones biasa je..tapi sesuai guna masa nak tido..heee~

      mmg banyak pun -_-

      Delete
  5. comelll... :)
    akak pernah gak masuk kedai typo ni tapi harga memang gila mahal walopon comel.
    kena pikiaq 100 kali dulu bru leh beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak jangan la bg sally serba salah pulak...dah start menyesal ni sebenarnya :P

      Delete
  6. comel lah kak. kite nak juga lah.

    ReplyDelete
  7. comel lah kak sally .. ya allah geramnya ><"

    ReplyDelete
  8. comel..

    hehehe kalau husna tak perlu dah headfon bagai nih.. naik katil kejap je dah lena..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sally tak boleh gitu unless kalau betul penat :D

      Delete
  9. Replies
    1. tau xpe kak oiii....itu la musababnya poie beli :D

      Delete
  10. omeynya ! nak jugak hihi .
    opss assalamualikum kak sally , maaf lama tak jenguk sini hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam carl! hehehe...how's you study lil bro? :D

      Delete
  11. wah comelnya! nak jugakkk :D heheee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! kalau semua nak jugak..masak la kak sally :D

      Delete
  12. Replies
    1. ohh puhlissss...mmg comel gila tak terkata :P

      Delete
  13. cute sangat...sama macam tuannya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...okay...kita malu laaaa akak ni :P

      Delete
  14. chooomellll...sukanya tengok. Akak pun suka dengar lagu pakai earphone gak, tp bukan jenis yg cucuk dalam telinga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...tau xpe! yg tu mmg tak boleh pakai dah...telinga kecik sangat -_-

      Delete
  15. comel nyaaaa..
    camna cara pakai headphone tu sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai macam benda yang kita pakai masa nak tido tu...just dia ada hidden headphones laaa :)

      Delete
  16. tatau pun benda cam ni ujud...ketinggalan betul ...nak satu...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...slaly pun baru je tau kak oii :D

      Delete
  17. Replies
    1. alamak! kalau semua nak..rabak la poket sally :D

      Delete
  18. comel kak sally. comel ! lg comel klau hana yg pakai. haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi lagi comel kalau beli sendiri..lalalala~ :D

      Delete
  19. Comel sangat ni kak Sally! Teringin pula nak beli. Tapi, rasa macam mahal je. Dah tak mampu nak beli earphone mahal sebab hari tu baru je beli Beats Headphone. Hahaha. Poket dah kering.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kak sally dah beli beats pun still lagi kumpul headphones...hahahaha

      Delete
  20. Replies
    1. kan? kan? kan? sila pergi dapatkan satu ye..hehehe :D

      Delete
  21. woooo..best bye...kalau macam be tak kira siang or malam...cnfrm tertidooooo....
    nak jugak..nak jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe...dunia gelap...music best plak..lagi la seronok!!! ;)

      Delete
  22. Comelnyaaaa!! Tak tau pulak ada sleeping headphones ni,huhu..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!