Senarai Pemenang Short Segmen by Sally Samsaiman

2:35:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments

Masa yang ditunggu-tunggu oleh semua...err...semua yang join la..bukan semua yang follow blog sally...hehehe....setelah di random...naik la 5 nombor...which is sally malas nak print screen...sebab tgh banyak kerja kat office ni...tapi sebab tak nak bg korang tunggu lama...sally umumkan secepat yang mungkin la ye...senarai peserta boleh tengok dekat SINI...


Drum roll..!
  1. http://luviza-98.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  2. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  3. http://amirahamer.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  4. http://justforfund.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
  5. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html
So, mereka kat atas ni la yang dapat hadiah...korang boleh pilih sama ada nak TOPUP RM5 atau 1 pcs ETUDE HOUSE FACE MASK.

Terpulang la...so, camne nak claim hadiah:
email kan details kepada sally di sallysamsaiman@yahoo.com

Subject : Pemenang Short Segmen by Sally Samsaiman
Nama :
URL penyertaan :
Alamat : (Kalau pilih topup tak payah)
No tel : (Kalau pilih topup, bg nama telco sekali)
Hadiah : TOPUP RM5 atau 1 pcs ETUDE HOUSE FACE MASK.

You Might Also Like

35 comments:

  1. Nak claim jugak boleh tak? Wahaha
    CONGRATULATIONS TO ALL WINNERS <3 :D :D HIHIHI

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak claim boleh, tapi akak tak layan la...hahaha :D

      Delete
  2. alaaaa macam mana boleh terlepas ni?

    ReplyDelete
  3. Tahniah kpd semua.. X smpt nk join.. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bg pihak mereka..takpe kak..nnt join GA ye :)

      Delete
  4. erk..ada eh...mcm mana akak x tau ni.....ini tidak adil....

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Tahniah untuk pemenang yang lain jugak :)

    ReplyDelete
  6. haipp haipp cane la boleh trlepas
    tsk tsk

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  8. Aduuhhh tak sempat nak join T__T

    ReplyDelete
  9. tahniah buat semua :)

    Bye-bye kak, lagi beberapa hari taufiq akan tinggalkan Malaysia :)

    ReplyDelete
  10. terima kasih bomoh kokedai yang menaikkan nama Iolls. hahaha *mengarut je*

    tahniah juga buat yg lain :D

    ReplyDelete
  11. tak aci sebab kita tak menang..hahaha

    okay..tahniah kepada yang menang ya

    ReplyDelete
  12. tahniah..lya tak trjoin pun :(

    ReplyDelete
  13. ALHAMDULILLAH, THANKYOUUU. SAYA DAH EMAIL. MAAF LAMBAT :(

    ReplyDelete
  14. tahniah for all the winners! :DD

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!