Ruam.

8:19:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments

Sejak semalam badan ni rasa sakit sangat.. Panas... Pastu mula ada banyak ruam kat badan.. Tak tau la kenapa..Pastu tempat yang ada ruam tu jadi pedih dan panas...ada idea tak kenapa? Masalah air kotor kot agaknya? Rasa tak selesa sangat jadinya...

You Might Also Like

21 comments:

  1. pakai bedak ruam rasanya boleh kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah pakai dah.. Esok kalau tak elok naik g beli calimile lotion...

      Delete
  2. Sally nak demam kut...
    Semoga cepat sembuh sally..Pegi klinik lah nanti ek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la cik..tapi badan takde pulak rasa sakit :(

      Delete
  3. ain pun skrg tgh tak sihat.. batuk batuk.. uhukk uhukkk... take caree tauu ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you! ain pun sama...jgn lupa makan ubat

      Delete
  4. mungkin petanda awal demam campak, chicken pox :)
    sally pernah kena tak masa kecik? kalau belum, mungkin juga laa tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua-dua sally dah kena dah ika..petang karang nak g klinik, nak check.

      Delete
  5. Mcm chicken pox jaa tu sally. .byk kn minum air suam.. take care dear =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau la Zara..sbb sally dah pernah kena dulu...okay..thank you!

      Delete
  6. sekarang ni cuaca berubah-ubah.. elok sally minta nasihat doktor juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak...kalau rasa teruk nanti :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!