Rindu tanpa definasi.

2:55:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


"learn a word a day"

Infatuated = tergila-gila

Definasi rindu tu susah nak faham...ada yang rindu pada kawan lama, ada yang rindu pada kampung halaman, ada yang rindu pada teman hidup masing-masing, ada yang rindu masakan ibu, ada yang rindu pada yang sudah meninggal dunia...dan tak terkecuali rindu kepada junjungan besar kita, Rasullah SAW..

Rindu pada definasi sally...bila mana dia terdetik kat hati dan sally ingat kat dia...rindu tak perlu nak luahkan pun...diam-diam sudah...tu kalau sally la...tapi kadang-kadang jangan ikut la...kalau dah meroyan-meroyan jugak la sally...habis satu semesta sally bgtau tahap rindu...hahaha...

Definasi rindu pada korang?

You Might Also Like

11 comments:

  1. Saya pun sependapat dengan kak sally.. Susah juga nak faham.. Haih, kadang2 saya ni rimas jugak kalau rindu sangat2 nih. Hihiks. :D

    ReplyDelete
  2. sally infatuated tak dengan akak...ha ha ha... mesti jawab tak tu... ok iolss percaya.. bha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tau kan sally infatuated dengan Ash je kan..akak tak :P

      Delete
  3. biar rindu kerana Allah, dpt pahala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yg paling bermakna...hehehe..InsyaAllah :D

      Delete
  4. rindu pade mak n ayah yang tlh pergi mengadap ilahi.....al fatihah buat mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alfatihah...semoga syurga buat mereka.. :')

      Delete
  5. Heeee infatuated? Wow. best! Hihihi.
    Qila tetiba rindu crush qila </3

    :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually words dia wonderwall tu...bukan infatuated..hahaha...

      err...alamak! camne nak tolong ni? :D

      Delete
  6. rindu??
    hmm... apa ek? hm.. rindu tu bila teringat kat orang yg anne sayang kot.. hihi.. kalau teringat kat org yg anne kenal, takkan rindu kot? kan?? hihihi..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!