Ranking Alexa [5]

7:04:00 PM Sally Samsaiman 33 Comments


Fuhhhh...last update pasal ranking awal bulan March yang lepas...dah lama dah tak update kan...hehehe....alhamdulillah...masih lagi dibawah 500 rank in Malaysia...sebab dah janji dengan mentor kesayangan, kak +Mia Liana / http://www.mialiana.com/ kena sentiasa berada dibawah 500 rank in Malaysia. 
Hehehe...terima kasih kepada kak ngah sayang, kak +Farah Waheda Wahidhttp://www.bubblynotes.com/ sebab tolong check kan ranking ni semalam...cantik je nombor kan...hehehe...ni kalau orang cina mau gila kalau dapat nombor macam tu....hahahaha....

Alhamdulillah...Kalau korang rasa nak tengok ranking blog korang...boleh la tengok kat SINI...okay..? masuk je URL blog nanti dorang tolong kira kan...Jangan takut untuk menjadi yang terbaik, sebab kita semua mmg terbaik..InsyaAllah...May Allah ease everything to our life...

p/s : Started to think blogging is not just a medium to express yourself but also the medium to upgrading your life to be better person in the future.
^_____^

You Might Also Like

33 comments:

  1. dia kalau nombor makin tinggi makin teruk eh? sbb ada warna merah kat sebelah global rank saya tu xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia actually makin kecik makin bagus laa... :)

      Delete
  2. Assalamualaikum... wah dh menigkat.... terus maju sis....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...berkat sokongan kawan-kawan semua :)

      Delete
  3. wah, memang lawa nombor tu. Tahniah2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...comel je kan no dia..? thank you! :D

      Delete
  4. Tahniah dapat ranking yg baik... Zumal singgah blogwalking dr blog Mia Liana :)

    ReplyDelete
  5. congratsss sally... muahssss...

    ReplyDelete
  6. Haha, actually I got fate with the number 4 also. No pantang liao.

    ReplyDelete
  7. Tahniah! Ranking saya masih ribu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih! hehehe..boleh usaha lagi sally :)

      Delete
  8. tahaniah Sally...akak punya ribu lagi jauh jugak nak kejar nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih! jom kita lari sama-sama...hehehe :)

      Delete
  9. 444 ?? nice num.. =D tahniah sally.. caya laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...boleh buat nombor ekor ni kalau ada lg satu nombor :P

      Delete
  10. tahniah dear.. mama ntah macamana ranking... malu nak semak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mama! aduh...jgn la malu mama... hehehe :)

      Delete
  11. Wow...pencapaian yang bagus ni. Fuza ranking no 2668 in Malaysia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih boleh diperbaiki tu..InsyaAllah :)

      Delete
  12. Alhamdulillah tahniah.. semoga terus sukses Sally.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!