Tuesday, April 22, 2014

Premiere Screening | Disney Muppets Most Wanted


Semalam...bertempat di TGV One Utama...pihak KLIPS menjemput sally untuk premiere screening Disney Muppets Most Wanted yang akan ditayangkan diseluruh negara bermula 24th April 2014 ni...Hujung Januari lepas sally dah dapat jemputan untuk Premiere Screening Robocop.


Disebabkan Syifa' dah ada kat KL...sally pun ajak la dia teman...hehehe...sebab jauh sangat...Sampai sana awal...so, pergi la cari makan kejap sebab dua-dua tak lunch semalam...Sally nak makan KFC, Syifa' nak makan McDonald's...gaduh punya gaduh sally surrender jugak la g makan McDonald's..haihhh...kalau tak sebab takut kena balik jalan kaki..malas I nak layan tau! hahahaha...


Lepas daftar tu, staff KLIPS suruh selfie dan #KLIPS dalam insta dan jugak twitter..hehehe...so, di upload la muka feefeeling malu tu kan...hahaha...takut ramai sangat yang search #KLIPS...kita malu! malu! hahahaha...nanti Sally review ek...nak kena recall balik cerita semalam...hahaha...dah lupa!

22 comments:

  1. best dpt ticks free... tak ingat akk la tu...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...alololo...tiketnya ada 2 je kak... :(

      Delete
  2. x ajak akak pun..huh..majukssss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau la tiket byk kak...dah sally ajak sekampung :D

      Delete
  3. wah wah wah meriahhhhhh dik non :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat pergi premiere!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ada rezeki kak sally pulak kebetulan :D

      Delete
  5. dah lama tak join premiere screening.. sobs.
    susah lah pak supir iolls ni kerja tak menentu. kena time dia balik pukul 10 malam tak pasal2 takleh nak pergi. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa? kenapa? hehehe...alaaa...ajak la org lain..budak rumah ke...kan dekat je dgn aisya kan? :D

      Delete
  6. Haaa bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa kak sally hihihi <3

    ReplyDelete
  7. argghhh jeles kat sally!!!
    ehehe.. best tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..jangan la gitu...lol...nnt sally review ye :)

      Delete
  8. Waaa... Bestnya dpt tiket free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ada rezeki sally pulak kak..kebetulan :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!