Peluang bekerja di Malaysia Airports Holdings Berhad.

10:38:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Dulu kan...sally pernah tulis pasal kapal terbang dalam entry SINI...Sally kan suka sangat tengok kapal terbang..hehehe..tak tau kenapa la kan...so, kebetulan tadi dekat FB ada nampak kawan share pasal open interview di Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB)...

MAHB ditubuhkan pada tahun 1992 dan mereka ni yang bertanggungjawab dalam menyelenggara, operasi dan jugak pentadbiran lapangan terbang....

http://www.malaysiaairports.com.my/index.php/component/content/article/115/766


Kot kalau ada yang berminat atau yang tgh cari kerja ke kan...boleh la cuba...ada jawatan sebagai :
  1. Technician
  2. Admin operation assistant
  3. Driver (Runaway sweeper)
  4. Information assistant
Tapi sally tak g la kot..hehehe...sebab takde yang berkenaan dengan kursus sally kan..huhuhu...next time kot...saje kongsi dengan sesape yang takde kerja atau rasa nak cari kerja baru...boleh la cuba....

You Might Also Like

10 comments:

  1. Replies
    1. peluang untuk yg masih mencari pekerjaan :)

      Delete
  2. bagus2 ada offer mcm nie kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan selalu ada peluang macam ni kan :)

      Delete
  3. Saya teringin nak kerja dekat airport. Hari tu, ada la minta internship, tapi MHAB tak balas. Jadi, duduk diam-diam je la saya kat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la...kak sally pun nak sangat kerja dekat dengan kapal terbang...tapi xde rezeki :(

      Delete
    2. I am interested with internship at MAHB, how Farah apply the internship in 2014?

      Delete
  4. Interview bln january..mahb offer job nk pertengahan bln 4 start keje 2 mei kt klia 2..alhamdullilah..egatkan x dpt

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum. Nak tanya kalau buat latiham praktikal kat situ kene speaking ke????

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!