Panggilan utk mereka yang nak ke Bandung, Indonesia.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 21 Comments

Semalam, sally dapat satu email daripada seseorang, katanya beliau ada terbaca entry sally berkenaan percutian sally ke Bandung, Indonesia dan yang menarik perhatian beliau ialah pasal KACANG BANDUNG...


Tapi sayangnya buat masa ni sally tak dapat nak tolong beliau la...sebab takde la sesape atau Sally sekalipun nak ke Bandung dalam masa terdekat ni...sebab mama dengan kakak sally pun baru je kesana masa sally ke Vietnam dulu...


Yang sally punya pun tinggal banyak ni je...ni pun ehsan mama yang belikan...hahahaha...So, kalau ada sesape yang nak ke Bandung dalam masa yg terdekat ni atau ada perancangan nak ke sana...bg tau sally ek...hihihi...Sally nak kirim jugak!

Thank you in advance!

^____^

You Might Also Like

21 comments:

  1. wah.. mesti sedap sangat kacang bandung tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally kalau makan confirm terus addicted..

      Delete
  2. Teringin juga nak pergi ke bandung. tapi bukanlah dalam masa terdekat ni. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...sally buat masa ni belum lagi la teringin..

      Delete
  3. uikk...menarik dapat emel macam nie...akak pun tak taulah bila nak kesana...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...at least kita tau ada orang lain jugak yg baca kan..hehehe

      Delete
  4. ihihihi ingat kak sally nak gi sekali lagi hihi.
    Ala sorry lah kak sally, Qila memang tak kot hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...kak sally mmg tak la qilah...hahaha

      Delete
  5. dah pernah makan..memang sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Ija..? boleh jadi ketagih kot..serius!

      Delete
  6. Assalamualaikum sally, ada plan tapi awal tahun depan kot. In shaa Allah. masa terdekat memang tak dapek la .. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...macam jauh sangat timeline nye ek..hihihi

      Delete
  7. hmm, kacang bandung rasa mcm mana?

    ReplyDelete
  8. weweeee...dapat email dari datin azizah tu...
    hope ade lah yang g bandung nanti...
    cik tak penah lagi makan kacang bandung..rase nak cuba pulak nannti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...yela kot Datin tu..hahaha
      cuba la kalau jumpa nnt cik!

      Delete
  9. dah lama x pi Bandung....rindu nak shopping...sally...next trip bila...nak ikuttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..sally dah 2 tahun berturut pergi...sampai tak larat dah nak g...hahaha...

      Singapore jom bulan depan?

      Delete
  10. salam

    sedap sgt ka kacang ni?
    almaklumlah tak pernah rasa dan belum pernah memijak kan kaki ke indon...
    planning tu ada tp action tu tiada lagi :)

    ReplyDelete
  11. Saya pernah makan dulu Sally.. tp dah lama tak dpt rasa lagi.. saya mmg suka. Mintak sikit.. :) :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!