Lullaby.

2:47:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Dah pukul 2pm dah! Haihhh...banyak keja kat office ni...mana tak nya...akauntan kami cuti dua minggu...dengan sally sekali la kena jadi mangsa nak kena cover kerja dia...ye...begitu la nasib admin & account...hahaha....tapi takpela...dia bukan bercuti sengaja kan tapi sebab dia kena warded...so, I can't say anything...mana tau nnt kita pulak kena kan?

okay, berbalik kepada tajuk...Lullaby...hehehe...rasanya semua orang tau lullaby tu apa kan...lullaby tu mcam satu melodi yang akan membuai kita sampai kita tertido...macam kita nyanyi kat budak kecik...masa nak bg bg dorang tido la....


Ni lullaby sally malam tadi...hehehe...well, macam biasa la...mmg cinta hati sally la nyanyi kan...padahal tak jugak tido...sebab dok ralit menyanyi sekali dengan dia...mana nak tido...tapi sampai lagu "Banmal Song" tu mmg terus tido...hehehe...


p/s : tak digalakkan letak handphone berdekatan dengan kita masa tido...hehehe...so, better tido diam-diam je...

You Might Also Like

12 comments:

  1. Suka juga dengar Banmal Song sebelum nak tidur. Hehe.

    ReplyDelete
  2. Yana pun banyak juga download lagu JYH ni.. Hehehe...lagu dalam cite Heartstrings tu sume sedap2... (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dah semestinya kak yana...hahahaha....JYH always the best :D

      Delete
  3. kalau akak dodoikan tidur tak agak2nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akak..? Sally rasa sure mengigau! LOL :P

      Delete
  4. kelas melody sally nak tido eh..kalau akak..xde maknanya..akak rela tido senyap sunyi dari sebarang bunyi

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus la kak! kena fefeeling Korea..hahahaha....sally pun kadang-kadang je kak...saje nak bg penat telinga..

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!