Korea.

9:20:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments

Selamat malam!

Sally baru sempat nak bukak blog hari ni...badan rasa kurang sihat la..haihhh..rasa penat sangat...mungkin penat g kelas semalam kot...kena hujan lagi rasanya...hihi....

Back to topic, korang tau tak...sally sekarang mmg tak boleh tgk perkataan "Korea"...hahaha...jadi excited secara tetiba...korang kalau nak suruh sally baca entry nanti..jangan lupa selit perkataan "Korea"...hahaha..okay, tu sally tipu....gurau je :P

Sabtu lepas sally keluar dengan kak Nadia, jumpa dengan kawan Korea dia...haaa...nampak tak? punya gagah sally nak g teman dia sebab nak jumpa dengan kawan Korea dia..nama dia Richard...biasa la...datang Malaysia terus ada nama lain woo~ nanti kalau sally g Korea tak boleh pakai nama sally la...tukar nama gak laa...hahaha...okay, sally tipu...buat ape sally g sana? sally g sana sebab nak bincang something dengan kak Nadia...pasal ape..? Shuhhhh~

Well, yes...mmg ada la excited kejap kan...tapi lepas tu dah okay...sebab bukan Yonghwa yang duduk depan mata kan...hee~ chop! kalau Yonghwa, confirm dah pengsan kan? ohh puhliss..tolong la ada Yonghwa punya klon sorang...iheee~

okay..okay...nanti end up korang kata sally meroyan lagi kan..? better stop.. :P



You Might Also Like

29 comments:

  1. Hamboiii pengsan teruih ye kalau jumpe yonghwa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tau betul ke tak kena try la jumpa :P

      Delete
  2. Assalamualaikum kak sally . . nak selit ni .. KOREA . . ~~menabung nuffang disini . . :D

    ReplyDelete
  3. Saya ada ramai jugalah kawan Korean. Tapi, semua tak sehandsome Siwon. Keke.

    ReplyDelete
  4. amboi..nie betul2 minat korea nih..

    ReplyDelete
  5. Kwn sally tu xdak ka kwn korea yg ensem mcm top?hehe..sya mau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheeee~ takde la pulak buat masa ni :P

      Delete
  6. kak sally jom pegi trip ke korea .. kotkot masa jalan kat sana nnti terlanggar yonghwa kan hikhihk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ieka mohon sponsor kak sally ye...perghh...kalau langgar sungguh...mau kak sally seret dia bawak blk Malaysia :D

      Delete
  7. Wuuhhh.. Nanti Vee kalau jumpa ngan akak kena pakai baju KOREA biar akak terpegun terus tgk Vee. Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....fine! pastikan Vee buat..kalau tak jaga laa...hahaha :P

      Delete
  8. ailaik everything about korea.. hehe..
    anne ada bt review drama KOREA.. haha..
    kat uni anne hari tu ada student korea.. ensemm!!!
    tapi sem ni dah tak nampak.. dah habis study kot.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. I like one thing about Korea...Yonghwa~ hahahaha...
      alaaaa...kenapa beliau dah tade...dah xdapat nak cuci mata :D

      Delete
  9. aha tau dah sally bincang trip nak g korea letewwwww... :) memang teruja pon klo ada laki korea ni. tapi ada sorg yg kak jumpa ni dia lgsg tak minat apa2 tentang korea. kpop ke , k drama ke semua dia mcm xamek port

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish ish kakak ni...mana ada..hahahaha...
      okay..so, dia bukan kpoppers :P

      Delete
  10. upload la gambar kawan Korea kawan Sally tu ye...

    ReplyDelete
  11. akk ada kawan korea gak...young hwa....hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. young hwa kak? hubby sally Yong Hwa...

      *haii kak...nama kawan pun salah eja?

      Delete
  12. ehemm. ternyata setelah bberapa bulan tak ke sini kak sally masih sama seperti dlu, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku takkan berubah, dikau yg pergi membawa diri...gittew sekali drama dia :D

      Delete
  13. x dapat jumps yong hwa,jumps klon die pon jadi lay kan sally :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. klon pun boleh dup dap jantung ni..hahahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!