KhunFany

2:38:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Sape pulak ni kan..?
Selalunya kalau artis Korea, kalau fans dia pasang-pasangkan...mereka akan gabungkan nama pasangan tu..let say ambik nama depan atau nama tengah mereka dah gabungkan...

Kalau dalam rancangan We Got Married, ada la dorang gabungkan Nickhun & Victoria (Khuntoria), Yonghwa & Seo Hyun (YongSeo) dan ramai lagi laa...sally pun tak tau sape lagi ada sebab sally tgk We Got Married (WGM) yang ada Yonghwa je pun...dah habis jeles pun tetap tengok jugak..hahahaha...

So, berbalik kepada tajuk kita KhunFany which is refer kepada Nickhun (2PM) dan jugak Tiffany (SNSD)..Dorang ni bukan pasangan dalam WGM, tapi kalau yang minat Korea mesti tau..hujung minggu lepas gempar la bila Tiffany mengaku yang dia mmg tgh bercinta dengan Nickhun...utk pengetahun korang, Nickhun ni bukan orang Korea tau...dia orang Thailand...hehehe..tapi cari makan kat Korea la...well, actually dorang dah lama bercinta cuma baru sekarang je dorang reveal..wee~

Kenapa tetiba sally update pasal mereka yang takde kaitan dengan CNBLUE? Kalau nak faham lebih sikit boleh baca entry SINI...


Hahahahahahahahaha...*evil laugh

p/s : lepas korang baca entry yg kat atas tu baru korang boleh faham kenapa sally ketawa..

Kesiannya kakak Sally ~ ~ ~

You Might Also Like

18 comments:

  1. Tahu jugak pasal ni.. Trending kat twitter.. Hensem jugak Nickhun tu.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...orang Thailand kot...harus la hensem kan :)

      Delete
  2. cute jer nickhun tu . mak dia pun lawa ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak Vee? suka tgk masa dalam WGM tu :)

      Delete
  3. Replies
    1. kalau tak, takde la Nickhun lekat kat dia..hehehe

      Delete
  4. serasi ya mereka berdua hehehe

    ReplyDelete
  5. Baru je baca entri lama tu. Kesian kesian. Tapi KhunFany ni memang dah lama kot couple.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dah lama..tapi dorang baru je reveal..sbb terikat dengan kontrak :D

      Delete
  6. aaaa betul ke? laaa baru tahu. hahaha. but still sha pun minat yong hwa juga. hihi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...betul la...boleh pulak main-main :P

      Delete
  7. Replies
    1. Sila la berkenalan dengan mereka! hahahaha...tak KPOP la tak kenal kak! :P

      Delete
  8. baru teringat entri tu.. kakak sally minat nickhun tu kan.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kak...terus meroyan dia bila tau :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!