Kelas agama.

8:36:00 AM Sally Samsaiman 21 Comments

Semalam...sebelum ke kenduri, Sally teman la ibu menghadiri kelas agama di Kelab Sultan Sulaiman di Kampung Baru...ibu punya kelas mmg setiap minggu ada...cuma sally jarang ikut sebab hari minggu sally kadang ada kat Shah Alam sepanjang hari sebab menghadiri kelas ...




Ni la ustaz yang mengajar tu...alhamdulillah...at least ada jugak pengisian masa cuti kan...even pada hakikatnya banyak assignment belum siap..huhuhu...so, that's my weekend..

^_____^

You Might Also Like

21 comments:

  1. boleh mengisi masa cuti untuk kelas2 seperti ini kan sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang-kadang boleh la kak kalau xde kelas kat U...

      Delete
  2. alhamdulilah..seronoknya..hari minggu yang bermanfaat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ija...benda yang kadang-kadang lupa nak buat

      Delete
  3. bagusnya sally temankan ibu.. banyak manfaat dari kelas agama begini.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...ada la sedikit input kak aiza :D

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdulillah...ada la sedikit input Cik Nor :D

      Delete
  5. Assalamualaikum sally, alhamdullilah. bestnya. lama tak ke kelas agama... singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...xpe la sheila...nnt kalau dah bersalin boleh la g :)

      Delete
  6. pentingnya menghadiri kelas agama sebegini untuk pengisian rohani.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak...dari bahan bacaan kadang-kadang kurang faham...

      Delete
  7. Sambil menemankan ibu...ade jugak ilmu yang di pelajari kan sally kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...ada la sedikit input cik :D

      Delete
  8. apa je sally have learnt during the class?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Overall semalam ustaz bercerita pasal Surah Al-Baqarah...cerita disebalik setiap ayat yang ada...

      Delete
  9. Dah lama tak pergi kelas agama macam ni :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sally pun sama...kadang-kadang je dapat ikut ibu kalau takde kelas kat UiTM :)

      Delete
  10. aktiviti yg sgt berpekdah.. respect lah! :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!