Kegilaan semalam.

4:51:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments

Makin dekat konsert CNBLUE kat Singapore..makin ketara tahap sawan sally..hahaha...okay, serius..ni mmg kali pertama sally buat kot...

Bila kita order air di Starbucks secara spesifiknya kan, mmg dorang akan tanya nama sebab tak nak bg tertukar air dengan orang lain...which is selalunya sally akan guna nama "Siti" atau "Sally"...hahahaha...tapi semalam tetiba buat keja gila, order air pakai nama.......



Attendant yang ambil order tu pun gelak je...sebab dia tau tu bukan nama Sally...lagipun tu attendant biasa yang layan Sally masa g Starbucks kat Ampang Point...siap nak kena tolong eja sebab dia takut salah...

Hehehehe....mmg kerja gila...lepas ni tak nak buat dah...segan...hahahaha...tapi sebenarnya kan...sally mmg dah terniat nak buat lama dah...saje nak mengada...LOL...nasib baik la budak tu melayan je..kalau tak....hahahaha....

You Might Also Like

21 comments:

  1. Hahahahaha nanti nak buat jugakla ! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba laaaa..hahaha..harap x kena marah ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Lol..serius pertama kali sally buat Cik nor...hehehe ;)

      Delete
  3. Hehe..yong hwa tu sally.nk wat jgk la nnti..letak nma top.hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. ahahahahahaha sally2, takpe nanti ika pula nak letak nama jang geun suk mihmihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg tu mmg kena tolong eja bg dia..hahaha

      Delete
  5. hurm, kalau macam tu akak mintak dia tulis nama akak Dayang Norfaizah boleh? bha ha ha...

    *serious ai is dengki and ai is jeles ok?

    ReplyDelete
  6. hahahaha..sally2...memacam kn..saje je la tu...

    ReplyDelete
  7. saya pun pernah bagi nama yg bukan-bukan bila order air kat starbuck.. lepas tu bila depa panggil dah blur.. ekekeke... terbaik lah sally...!

    ReplyDelete
  8. Hihi..kat tempat kita pun kena label gak.Letak nama "shah" . nak letak luhan la pasni.

    ReplyDelete
  9. hahahaha. LOL. lawak lah akak sally ni. hahaha

    ReplyDelete
  10. Tak pe, sekali sekala. Baru ada seri dalam hidup. Hehehe.

    ReplyDelete
  11. Siap dengan smiley tu nama Yong Hwa nya,

    ReplyDelete
  12. hahaha Sempoi lah Kak Sally.. I wish, dapat pergi concert CNBLUE kat SG, tapi kite takmampu :( tsk tsk

    ReplyDelete
  13. hihi...zaman duk u dlu pun nak oder cool blog dia mnta nama...main buh je nama^^

    ReplyDelete
  14. haha kalau dah minat kan sally tak kisah semua itu :D

    ReplyDelete
  15. tu la malu kan nak buat tapi bila ada nama yg tersayang tu mcm syok ja.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!