"Kawan baik"

8:30:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


Minggu ni minggu yang agak berat bagi sally...bertimpa-timpa dugaan datang...dengan tugas dekat office yang banyak sebab akauntan sally cuti selama 2 minggu...so, workload tu jadi berganda....

Minggu ni sally mmg dalam fasa diuji oleh Allah...satu persatu dugaan diberikan kepada Sally...syukurlah masih lagi mampu hidup walaupun gelap sedikit dunia sally minggu ni...dan sejak beberapa hari lepas Sally asyik migraines je...mungkin sebab terlalu banyak berfikir atau terlalu banyak memandang komputer...entry pun kadang auto-publish je...mmg sally tak dapat nak blogwalking...dapat balas mana yang mampu je....

Tiger balm dan jugak ponstan dah jadi "kawan baik" sally sepanjang minggu ni...kesian dekat otak sally...banyak benda dia nak kena fikir...nak rehat pun tak sempat...haihh....

You Might Also Like

16 comments:

  1. Sally tak try caffox for migrain ? Kita kalau migrain je memang caffox yang kite telan. Mediviron kat ampang point tu ada jual.

    ReplyDelete
  2. tak apala sally..dugaan kecil.Allah sedang menguji kemampuan sally tu.sabar ekk

    ReplyDelete
  3. takpe mengapa sally, kasi rehat secukupnya ye, mama doakan sally cepat sembuh ok..

    ReplyDelete
  4. Alahaiii...cian sally...keje..keje jugak..makan jangan lupe...chayooochayooo sally^^

    ReplyDelete
  5. rehat2 banyak ya sally :) akak kawan baik dgn minyak cap kapak dgn mnyak yuyi ..

    ReplyDelete
  6. Nasib baik ada rimau comey tu teman hehehehe!!

    Sabor dik!! Idop penuh dugaan!!

    ReplyDelete
  7. Banyakkan berehat n semoga cepat sembuh.. =D

    ReplyDelete
  8. allah get well soon kak sally ;)) <3
    jgn jadikan those medicines your best friend lah :D hehe

    ReplyDelete
  9. get well soon sally. jgn stress2 k..take a good rest too..

    ReplyDelete
  10. ponstan makan ikut waktu ye sally sayang...not good..effect kat buah pinggang kalau terlebih amik...get well soon dear...kalau boleh jangan fikir sangat eh..sama la ngan akak..minggu ni agak mencabar minda...

    ReplyDelete
  11. Ponstan tu ubat untuk apa ya? Saya selalu dengar tapi tak tahu pun fungsi dia apa.

    ReplyDelete
  12. sally, jangan ambil ponstan kerap sangat k, its not good..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!