It's April already.

11:18:00 AM Sally Samsaiman 31 Comments


Diam tak dia kejap je dah masuk April...lagi 2 bulan lebih akan kembali bertemu Ramadhan...sekejap je masa berlalu tahun ni dah masuk tahun kedua sally sebagai pelajar degree...dah nak masuk tahun ketiga sally bekerja kat company yang sama..hehehe...cepat je masa berlalu..esok lusa sally dah kahwin...eh?

Hahahaha....kat atas tu desk calender kat office...kosongnya bulan April ni..takde benda selain daripada ada 2 kelas je hujung minggu dan jugak birthday celebration 2 rakan kerja sally kat office ni...and that's all...alahai bosannya!


This one pulak, jadual bulan May...bulan yang paling ditunggu...bulan yg paling banyak cuti umum, nak kena cuti sempena majlis pernikahan kakak kesayangan sally dan kenduri kat rumah kami dan yg paling penting sekali...traveling time! hahahaha....

Cepatlah bulan May!!!

You Might Also Like

31 comments:

  1. travel lagi??? bestnya...nak ikut la...hihihih...dah nak hampir setengah tahun kan sally..kejap je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tak jauh pun kak...g jumpa akak je kat JB :P

      Delete
  2. cepatnya masa berlalu.. hari ini khamis lagi.. rasa baru je khamis minggu lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak...pejam celik pejam celik dah masuk tahun baru...makin tua makin banyak tanggungjawab :')

      Delete
  3. Assalamualaikum dik Sally...cepat sangat masa berlalu kan dik Sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak...betul la tu...pejam celik pejam celik je kan...

      Delete
  4. oooo...travel eh...nak pi mana?nak ikut bleh?

    ReplyDelete
  5. cepat sungguhkan masa berlalu. selamat bertravel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantas sangat! sampai tak sempat nak toleh kebelakang :)

      Delete
  6. lya bln paling di tunggu bln jun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...semoga dipermudahkan tau Lya!

      Delete
  7. Nak celebrate la berday Nat juga erk ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, yeke...meh bgtau bape hari bulan..sally tak tau :D

      Delete
  8. travel g singapore lah tu jumpe buah hati kan sally....best nyeee...nak ikot bole??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..tiketnya mahal sangat la cik!

      Delete
  9. bestnya..mst byak tmpat dah pegi ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pun...ada la 2-3 tempat je..hehehe

      Delete
  10. Kalendar tu gambar siapa ya? Tak nampak dengan jelas sangat. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. like seriously ke tanya ni Farah..? hahaha...gambar cnblue la dik oii.. :P

      Delete
  11. Fuyoooo ! Sally nk travel ke mana pula bulan mei ni nnti ?? =D take care tauuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa-rasa kemana..? hahaha...thank you! :D

      Delete
  12. bestnya boleh jalan2.. Munirah suka jugak jalan2..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!