Family Wedding theme.

10:33:00 AM Sally Samsaiman 22 Comments

Sekarang ni dah jadi trend bila ada majlis perkahwinan dalam sesebuah keluarga.. Mesti nak pakai baju yg sama atau kadang-kadang warna yang sama...InsyaAllah untuk majlis perkahwinan kakak sally, sally sebagai unofficial wedding planner dia...sally decide tema untuk family theme nanti ialah electric blue... Masa wedding abang dulu sally pilih warna gold + cream...




Sekarang ni tgh pening nak design baju sally..adoyai...tapi masa wedding sally, nak warna emerald green atau merah..hehehe..


p/s : Dah join segmen sally??

You Might Also Like

22 comments:

  1. hahaha, memang pening bila ada orang nak kahwin. Lagi2 yang ada tema ni. Kadnag2 saya tak ikut tema je. Ambik je mana yang lawa kat mata.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh...tak best la gitu...sally suka kalau satu family sama :)

      Delete
  2. emerald green memang cantik Sally!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...? Sally jadi gila warna ni pulak sekarang! ^___^

      Delete
  3. memang trend ada theme color untuk wedding... bila ambil gambar nampak best jer... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau semua pakai design yg sama lagi cantik! pastu amik gambr macam bridesmaid! homaiiii~

      Delete
  4. ya memng trend..kalau x sama.. seakan2 skrg bkan stakat family je..kadang2 sampai ke sepupu sepapat pun sama sally he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...yg tu kalau ada duit lebih boleh la sponsor..hahaha :D

      Delete
  5. Replies
    1. mana satu yg lawa tiey..? tolong la kak sally pilih! :D

      Delete
  6. Sy dulu pilih wrna tema je...tpi xde la pkai bju yg sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang kalau pakai baju sama lagi best kak..serius!

      Delete
  7. Dah lama tak pergi wedding. Emerald green lawa juga. Kawan saya pakai emerald green masa wedding dia, terus saya rasa wow! Sebab jarang tengok orang pakai emerald green.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? tetiba kak Sally yang suka gila warna biru ni boleh teruja tgk Emerald Green!

      Delete
  8. Replies
    1. hehehehe...kan kak Aiza...tetiba nampak sweet je warna ni :D

      Delete
  9. lawa la..tema lya lain sikit :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!